Νύξεις για νέο Bravely Default παιχνίδι από την Square Enix;

Τι είναι αυτά που λένε;

Φαίνεται πως υπάρχει στα σκαριά ένα νέο Bravely Default παιχνίδι, αν μπορούμε βέβαια να βασιστούμε στον λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter.

Σύμφωνα με τον Nibellion, το account του παιχνιδιού έχει αλλάξει το όνομά του σε "Bravely ◯◯◯◯◯" και άλλαξε banner, κάτι που ίσως να παραπέμπει σε κάποιον τίτλο που δεν γνωρίζουμε ακόμα.

Μάλιστα, το tweet

μας παρακινεί να "περιμένουμε" νέα παιχνίδια από το Business Division 11, το στούντιο πίσω από το Octopath Traveller.

既報ですがー

\オクトパス 100万 出荷/

ありがとうございます!

さてさて……⁉︎

今後ともスクエニ11BDのゲームにご注目下さいませm_ _m pic.twitter.com/4Y2Pj2CMq3

— ブレイブリー◯◯◯◯◯ (@BDFF_OFFICIAL) August 6, 2018

Οι αλλαγές στον λογαριασμό έγιναν την ίδια στιγμή με την ανακοίνωση των 100 εκατομμυρίων αντιγράφων του Octopath Traveler που απεστάλησαν σε όλο τον κόσμο.

Είναι πιθανό να μιλάμε για κάποιο port στο Switch και όχι για νέα προσθήκη, αλλά σίγουρα αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα άμεσα.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για την ώρα είναι να υποθέτουμε, μέχρι να έχουμε πιο χειροπιαστές πληροφορίες, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΑνακοινώθηκε το Bravely Default Fairy's Effect για smartphonesBravely Second: End Layer Official The Fires of Battle TrailerBravely Second: End Layer Official Begin the Journey Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα