To Minecraft: Story Mode της Telltale Games είναι διαθέσιμο στο Netflix

Τα τελευταία δύο επεισόδια της σεζόν έρχονται τον Δεκέμβριο.

H Telltale Games μπορεί να κατέβασε ρολά, ωστόσο οι ελάχιστοι εργαζόμενοι που απέμειναν στο δυναμικό της τήρησαν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο συμβούλιο και τους συνεργάτες της. Μια από αυτές τις υποχρεώσεις, ήταν και η κυκλοφορία του Minecraft: Story Mode στο Netflix, και πράγματι από χθες το Adventure

της αμερικανικής εταιρείας διατίθεται στην δημοφιλή streaming υπηρεσία.

Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή διατίθενται τα πρώτα τρία επεισόδια της πρώτης σεζόν, καθώς τα υπόλοιπα δύο θα κυκλοφορήσουν στις 5 Δεκεμβρίου. Θυμίζουμε ότι μετά το τέλος της πρώτης σεζόν, η Telltale Games είχε κυκλοφορήσει άλλα τρία επεισόδια, τα οποία ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα διατεθούν στο Netflix.

H πρόσφατη έκδοση του Minecraft: Story Mode για το Netflix ξεκινά με ένα σύντομο πρόλογο, ο οποίος σας εξηγεί πως ακριβώς θα παίξετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χειριστήριο με directional και select λειτουργίες (αρκεί δηλαδή το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασής σας). Μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός, ότι το game είναι πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά (διατίθενται και ελληνικοί υπότιτλοι), οπότε πλέον μπορούν να το απολαύσουν ακόμη και όσοι δεν γνωρίζουν καλά αγγλικά.

Το Minecraft: Story Mode του Netflix αποτελεί ουσιαστικά το κύκνειο άσμα της Telltale Games, καθώς η ανάπτυξη των δύο τελευταίων επεισοδίων του The Walking Dead: The Final Season προχωρά με την Skybound Games του Robert Kirkman. H αρχική έκδοση του παιχνιδιού είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2015 για PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 και Mac.

IGN GreeceTelltale's Minecraft: Το έβδομο επεισόδιο του Story Mode έχει ημερομηνία κυκλοφορίαςΑνακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Minecraft: Story Mode Episode 6Δωρεάν πακέτο με 27 Story Mode skins για το Minecraft απ΄την Mojang

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Αναζητήσεις
minecraft story mode netflix greek
Τυχαία Θέματα