To Mario Kart Tour καθυστερεί μεχρι το καλοκαίρι του 2019

Ανάσες και υπομονή.

Το επερχόμενο παιχνίδι Mario Kart για κινητά το Mario Kart Tour της Nintendo θα καθυστερήσει μέχρι αργότερα φέτος.

Τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo αποκαλύπτουν ότι το παιχνίδι, το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει πριν από το Μάρτιο του 2019, έχει πάει πίσω στο "καλοκαίρι του 2019", το οποίο κυμαίνεται μεταξύ Ιουνίου

και Σεπτεμβρίου στο βόρειο ημισφαίριο.

Σύμφωνα με την Nintendo, η καθυστέρηση είναι "για να βελτιωθεί η ποιότητα της εφαρμογής και να επεκταθεί η προσφορά περιεχομένου μετά την κυκλοφορία".

"Καθώς προσπαθούμε να αναπτύξουμε μελλοντικές προγραμματισμένες εφαρμογές, θα επικεντρωθούμε επίσης σε συνεχείς υπηρεσίες για εφαρμογές που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους για μεγάλο χρονικό διάστημα", προσθέτει η δήλωση της Nintendo.

Το Mario Kart Tour θα προστεθεί τελικά στην τρέχουσα σειρά παιχνιδιών της Nintendo που περιλαμβάνει τα Animal Crossing: Pocket Camp, Fire Emblem Heroes και το Super Mario Run. Στο παρελθόν, φήμες πρότειναν ότι ένα παιχνίδι Zelda για κινητά θα μπορούσε επίσης να είναι στα σκαριά.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceH Ubisoft ζήτησε συγγνώμη για το mail που υποσχόταν κατάρρευση της κυβέρνησηςDissidia Final Fantasy NT - Snow Villiers Reveal TrailerΤο Game Store της Epic δεν είναι έτοιμο για μεγάλα παιχνίδια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα