Ίνγκασον: " Εύκολη η απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ "

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε στη web tv του Δικέφαλου του Βορρά για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τους στόχους του με τους πρωτοπόρους του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίνγκι Ίνγκασον:

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:


"Νιώθω μεγάλη ανακούφιση που βρίσκομαι εδώ. Ήταν ένας μεγάλος Ιανουάριος και είμαι πολύ χαρούμενος που εν τέλει βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Ειλικρινά θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό βήμα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος ελληνικός σύλλογος, παλεύει κάθε χρόνο για Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ συμμετέχει και στο Europa League και στο Champions League.

Είναι πράγματα που θέλω να πετύχω και εγώ στην καριέρα μου και ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την ευκαιρία να τα πετύχω, οπότε ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα να έρθω στον ΠΑΟΚ".

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά:

"Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως πολύ επιθετικό, αλλά και ως έναν μοντέρνο στόπερ που του αρέσει να συμμετέχει και στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας. Είμαι ένας σύγχρονος κεντρικός αμυντικός".

Για τις διαφορές μεταξύ του ελληνικού και του ρώσικου πρωταθλήματος:

"Θεωρώ πως είναι δύο διαφορετικά πρωταθλήματα. Νομίζω πως εδώ στην Ελλάδα οι ομάδες αρέσκονται να είναι πιο επιθετικές, ενώ στη Ρωσία το πρωτάθλημα είναι πιο αμυντικό και πιο τακτικό. Θα συναντήσω νέες προκλήσεις και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι' αυτό, καθώς θέλω να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής".

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα και τους στόχους του στον ΠΑΟΚ:

"Ήρθα εδώ έχοντας κάνει πολύ καλή προετοιμασία τον Ιανουάριο. Προπονήθηκα σκληρά και είμαι έτοιμος να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να παίξω σε αυτό το όμορφο στάδιο, μπροστά σε όλους αυτούς τους οπαδούς. Θέλω να βρίσκομαι στο γήπεδο όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Ειλικρινά νομίζω πως όλοι στον ΠΑΟΚ στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν δεν τα καταφέρουμε θεωρώ πως θα είναι μια μεγάλη απογοήτευση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της μέσα στη χρονιά, γεγονός που αν πραγματοποιηθεί θα με κάνει πολύ χαρούμενο".
Keywords
Τυχαία Θέματα