To Lego Harry Potter ανασταίνεται μετά από οκτώ χρόνια

Σε Xbox One και Nintendo Switch.

Οι φήμες ήταν αληθινές! Το Lego Harry Potter έρχεται πολύ σύντομα σε Xbox One και Nintendo Switch.

Οι

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games και The LEGO Group ανακοίνωσαν σήμερα ότι το LEGO Harry Potter: Collection, θα φέρει τα LEGO Harry Potter: Years 1-4 και LEGO Harry Potter: Years 5-7 σε Nintendo Switch και Xbox One για πρώτη φορά σε ένα ενιαίο πακέτο.

Όπως αναφέρει το Videogamer, στις 30 Οκτωβρίου 2018, το LEGO Harry Potter: Collection, που συνδυάζει το χιούμορ των παιχνιδιών LEGO και τον μαγικό κόσμο του Harry σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο spells, δημιουργία φίλτρων και διασκέδαση. Οι παίκτες μπορούν να βιώσουν ολόκληρη την περιπέτεια LEGO Harry Potter που περιλαμβάνει περιεχόμενο από τις οκτώ ταινίες με βελτιωμένα γραφικά, περιβάλλοντα, φωτισμό και οπτικά εφέ μαζί με δύο DLC Packs.

To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε physical και Digital μορφή στις 30 Οκτωβρίου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceFan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The StormPAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα