Red Dead Redemption: H Rockstar αποκαλύπτει τα όνομα των μελών της συμμορίας

Για πάμε να δούμε το νέο αίμα

H Rockstar Games πέρασε όλη τη μέρα της να κάνει tweets από ονόματα και quotes για κάποιους από τους χαρακτήρες της συμμορίας Dutch Van der Linde του Red Dead Redemption 2.

H πρώτη αποκάλυψη ήταν η Susan Grimshaw, η οποία λέει "Σας το ορκίζομαι ότι οι μισοί από εσάς θα είχατε σαπίσει στην βρώμα σας αν δεν υπήρχε κάποιος να σας ελέγχει".

Εν συνεχεία μάθαμε

για την Molly O'Shea, με την φράση "Παίζετε επικίνδυνο παιχνίδι".

Αυτές ήταν οι μόνες νέες προσθήκες στην συμμορία, αλλά φυσικά η Rockstar Games αποκάλυψε και τους Hosea Matthews, Pearson και Dutch Van der Linde, με τον τελευταίο να είναι ο αρχηγός.

Για την ώρα έχουμε μόνο αυτές τις ανακοινώσεις, αλλά καθώς φαίνεται η Rockstar Games δεν σκοπεύει να σταματήσει, οπότε θα ανανεώνουμε το άρθρο αναλόγως.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι μόλις ένα μέρος από τα πολλά μέλη της ομάδας, ενώ ορισμένοι άλλοι ανακοινώθηκαν επίσης στο παρελθόν. To Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4 και Xbox One στις 26 Οκτωβρίου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceRed Dead Redemption 2: Απόδοση 4Κ και για το PS4 ProΑναμένουμε αύριο το πρώτο Gameplay Trailer του Red Dead Redemption 2H Take-Two υποστηρίζει τα Single-Player παιχνίδια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα