To Earthsea γίνεται τηλεοπτική σειρά

Περισσότερη φαντασία στις οθόνες μας.

Η σειρά βιβλίων "Earthsea" της Ursula Le Guin ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά από την παραγωγό, Jennifer Fox (Nightcrawler, Michael Clayton) και το στούντιο A24.

Το Deadline αποκάλυψε ότι η Fox, που αγόρασε τα δικαιώματα των βιβλίων φαντασίας "Earthsea", προχωρά με τη δημιουργία της σειράς σε συνεργασία με το A24, που θα χρηματοδοτήσει το project.

Η

Fox είχε λάβει την ευλογία της συγγραφέα, πριν τον θάνατο της το 2018, για μια σειρά ταινιών "Earthsea", που τελικά κατέληξε σε τηλεοπτική σειρά.

"Η Ursula Le Guin είναι ένας θρύλος της λογοτεχνίας με τεράστιο fan base και η δουλειά της έχει πρακτικά μεταφραστεί σε ότι γλώσσα υπάρχει. Την ξεπερνά μόνο ο Tolkien σε επιρροή στο είδος, και πριν πεθάνει πέρυσι συμφώνησε να αφήσει την αγαπημένη της δουλειά στα χέρια μου. Έτσι λοιπόν, αυτό το project είναι ιερό και προτεραιότητα για μένα, καθώς και μια ευκαιρία να δημιουργήσω ένα εμβληματικό κομμάτι του αμερικανικού πολιτισμού".

Ακόμα δεν έχει βρεθεί κανάλι προβολής και δεν γνωρίζουμε πόσο σύντομα θα προχωρήσει η παραγωγή. Tο "Earthsea" έγινε ταινία anime το 2006 (Tales of the Earthsea) και μίνι σειρά στο Sci-Fi (aka SyFy) ως "Legend of Earthsea".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Dickinson — Official Teaser Trailer | Apple TV+ Ακυρώσεις και ανανεώσεις 2019 Treadstone (USA Network) - Πρώτο επίσημο trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα