YouTubers ανακαλύπτουν κρυφά cheat codes στο GTA San Andreas

Το mobile port του παιχνιδιού έχει κάτι "φρέσκο".

Οι fans του GTA ανακάλυψαν πως το mobile port του Grand Theft Auto: San Andreas έχει μη καταγεγραμμένα cheat codes που δεν υπήρχαν στην αρχική έκδοση PS2 του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το Kotaku, μία ομάδα από fans του GTA

μεταξύ των οποίων και ο YouTuber Vadim M ανακάλυψαν κρυφά cheats που φαίνεται να δημιουργήθηκαν ώστε να βοηθήσουν την ομάδα ανάπτυξης να δοκιμάσουν και να κάνουν debug το mobile port του GTA: San Andreas.

Αυτά περιλαμβάνουν έναν κωδικό που ξεκλειδώνει στη στιγμή όπλα που είναι δύσκολο να αποκτήσεις, ίσως για να μπορούν οι developers να δοκιμάσουν τον εξοπλισμό εκτός συγκεκριμένων αποστολών. Ένας άλλος κωδικός επιτρέπει να κάνετε skip αποστολές και γεγονότα με την εισαγωγή της λέξης "scriptbypass". Ένας άλλος κωδικός κάνει άτρωτο το όχημά σας ακόμα και από τα τανκς.

Οι developers έσπασαν επίσης το cheat system του αρχικού παιχνιδιού, που σημαίνει πως κάποια από τα cheats μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο με τη χρήση keyboard για την εισαγωγή τους.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN GreeceΥπό ανάπτυξη το GTA VI;Ο Bill Paxton ως Jack Thompson στην ταινία GTA;Η Rockstar δίνει λεπτομέρειες για το Video Editor του GTA V σε PC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα