Suicide Squad: Από το σύμπαν του Doctor Who στο σύμπαν της DC ο Peter Capaldi

Δεν έχει Dalek εκεί. Λογικά.

Η Ομάδα Αυτοκτονίας πρόκειται για μια ομάδα εκλεκτών κακών κι ενώ δεν ξέρουμε αν θα έχει κάποιον ρόλο αντιήρωα, ξέρουμε πως ο Peter Capaldi του "Doctor Who" μπήκε στο cast του επερχόμενου reboot του James Gunn, "The Suicide Squad".

Σύμφωνα με το Deadline, ο Peter Capaldi, που υποδύθηκε την 12η μετενσάρκωση του Doctor στη σειρά του BBC πριν πάρει τα ηνία

του "Doctor Who" η Jodie Whittaker πέρυσι, μπήκε στο ολοένα κι αυξανόμενο cast, σε άγνωστο προς το παρόν ρόλο. Μαζί με τον Capaldi, μπήκε και ο Pete Davidson του "Saturday Night Live", που προς το παρόν βρίσκεται σε συζητήσεις για κάποια σύντομη εμφάνιση (cameo), με τη συμφωνία να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, όπως αναφέρει και το μέσο. Γνωρίζουμε επίσης πως στο πρόγραμμα της παραγωγής έχει οριστεί το διάβασμα σεναρίου για τις 11 του μηνός, με τα γυρίσματα επίσημα να ξεκινούν στις 23 Σεπτεμβρίου και την ταινία να στοχεύει για κυκλοφορία τον Αύγουστο του 2021.

Οι περισσότεροι από το αρχικό cast του Suicide Squad επιστρέφουν, όπως η Margot Robbie ως Harley Quinn, η Viola Davis ως Amanda Waller, ο Jai Courtney ως Captain Boomerang και ο Joel Kinanaman ως Rick Flag. Στο πλάι τους θα έρθουν νέοι στον κόσμο της DC, που είναι ο Idris Elba (που βρίσκεται σε συζητήσεις για να αντικαταστήσει τον Deadshot του Will Smith), ο David Dastmalchian ως Polka-Dot Man, η Daniela Melchior ως Ratcatcher, ο Flula Borg, ο Steve Agee ως King Shark, ο Nathan Fillion των "Firefly" και "Castle", και τέλος, σε συζητήσεις βρίσκεται και ο σκηνοθέτης του "Thor Ragnarok", Taika Waititi, για να αναλάβει κάποιον ρόλο.

Να σημειώσουμε πως ο Capaldi άφησε τον ρόλο του Doctor και το Tardis του τον Δεκέμβριο του 2017, μετά από τρεισήμισι χρόνια στην εμβληματική sci-fi σειρά του BBC. Πέρα από το "Doctor Who", ο Capaldi έγινε γνωστός από τον ρόλο του Mr. Curry στις live-action ταινίες του Paddington, καθώς και ως Macolm Tucker στη σατυρική κωμική σειρά, "The Thick of It".

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΣε συζητήσεις και ο Taika Waititi για το "The Suicide Squad"O Nathan Fillion μπαίνει στο "The Suicide Squad"Στρατιωτική επιστροφή για το "The Suicide Squad"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα