To Dynasty Warriors 7: Xtreme Legends Definitive Edition “εισβάλλει” στα PC

Ζήστε τις επικές συγκρούσεις των βασιλείων Wu, Shu, Wei και Jin στο εκρηκτικό hack 'n' slash της Omega Force.

Μπορεί να πέρασαν επτά ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του Dynasty Warriors 7 και του Xtreme Legends expansion του στις last-gen κονσόλες,

ωστόσο έστω και καθυστερημένα το Dynasty Warriors 7: Xtreme Legends Definitive Edition βρήκε τελικά τον δρόμο του για τα PC.

Κατόπιν ανακοίνωσης της Tecmo Koei, το Dynasty Warriors 7: Xtreme Legends Definitive Edition διατίθεται από χθες στο Steam στην τιμή των 19.99 ευρώ. Να σημειωθεί ότι μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου μπορείτε να το αποκτήσετε με έκπτωση 10% επί της αρχικής τιμής αγοράς.

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν τα προηγούμενα χρόνια στις κονσόλες, κοινώς το περιεχόμενό της απαρτίζεται από τέσσερα ξεχωριστά campaigns (ένα για κάθε faction), περισσότερους από 60 playable χαρακτήρες, καθώς και δεκάδες weapons και οutfits. Υποστηρίζεται επίσης συνεργατικό multiplayer, τόσο σε τοπικό, όσο και σε online περιβάλλον.

Σε επίπεδο gameplay, το Dynasty Warriors 7 δεν επιφυλάσσει σημαντικές εκπλήξεις, καθώς θυμίζει σημαντικά τους προκατόχους του. Η φετινή μετάβαση της σειράς σε ένα open world περιβάλλον δυστυχώς συνοδεύτηκε από παταγώδη αποτυχία, όπως μπορείτε να δείτε και στο review του Dynasty Warriors 9.

IGN Greece Καινούργιο παιχνίδι από τον δημιουργό του Ark: Survival H Epic Games μπαίνει στο μάτι του Steam με δικό της Store H GameStop έχασε αρκετά εκατομμύρια το τρίτο τρίμηνο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα