To Devil May Cry 5 είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κυκλοφορία της Capcom

Μπορεί να έχει ήδη ξεπεράσει το Resident Evil 2

Η Capcom εισέρχεται σε μια νέα χρυσή εποχή παιχνιδιών PC, με το Monster Hunter World να γίνεται εξαιρετικά δημοφιλές στην πλατφόρμα, ενώ νέες κυκλοφορίες όπως

το Devil May Cry 5 και το Resident Evil 2 (Remake) αποδεικνύουν εξαιρετικά δημοφιλή από μόνα τους.

Ως δεύτερη μεγάλη κυκλοφορία του Capcom το 2019, το Devil May Cry 5 θέτει την σκηνή για ένα φανταστικό έτος για την Capcom, προσφέροντας μια ποιοτική έκδοση PC και επίτευξη υψηλών πωλήσεων ως αποτέλεσμα.

Εχθες, το Devil May Cry 5 είχε πάνω από 82.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, με peak στους 89.000, γεγονός που είναι αρκετό για να φέρει το παιχνίδι στα κορυφαία δέκα παιχνίδια του Steam, κάτι που είναι μεγάλο για ένα PC game που δεν διαθέτει "σοβαρό" multiplayer.

Αυτή είναι και η δεύτερη μεγάλη κυκλοφορία της Capcom που χρησιμοποιεί το RE Engine της εταιρείας, η οποία επέτρεψε την εκπληκτική οπτική του παιχνιδιού και τις φανταστικές επιδόσεις.

Η Capcom έχει αρχίσει να εστιάζει περισσότερο τις προσπάθειές της στα PC games, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων και τα περαιτέρω κέρδη για την εταιρεία, προβάλλοντας τα οφέλη από τις υψηλής ποιότητας σε εκδόσεις PC.

Ας ελπίσουμε ότι η Capcom θα συνεχίσει αυτό το επίπεδο προσπάθειας στις εκδόσεις των PC και να αναπτύξει περισσότερους τίτλους στην ευέλικτη RE Engine.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceΤα πρώτα 17 λεπτά Gameplay του Devil May Cry 5Devil May Cry 5 ReviewDevil May Cry 5 - HYDE Collaboration Trailer(Long version)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα