To Death Stranding στο TGS 2018 ως Stage Event

Ο Kojima θα εμφανιστεί στη σκηνή.

Το Death Stranding, το επερχόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima με πρωταγωνιστή τον Norman Reedus, θα δώσει το παρόν στο Tokyo Game Show 2018 στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επίσημο λογαριασμό Twitter της Kojima

Productions, το μυστηριώδες παιχνίδι θα βρεθεί επί σκηνής μαζί με τον παραγωγό Hide Kojima καθώς και άλλους Ιάπωνες voice actors. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν πριν το event.

Δεν μας είναι ξεκάθαρο αν θα δούμε περισσότερο gameplay του παιχνιδιού στο TGS, όπως είδαμε στην Ε3 2018, αλλά αφού το στούντιο έχει μοιραστεί ήδη κομμάτια gameplay, είναι πολύ πιθανό να γευτούμε κάτι παρόμοιο και στο event.

Παρότι Ιάπωνες voice actors θα εμφανιστούν στη σκηνή, οι χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι βασισμένοι σε αγγλόφωνους ηθοποιούς. Αυτό περιλαμβάνει τον Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lea Seydoux και Lidnsay Wagner.

Για περισσότερα πάνω στο Death Stranding, δείτε πως το trailer στη E3 2018 περιελάμβανε ένα κρυφό μήνυμα.

Το Tokyo Game Show 2018 θα κρατήσει από τις 20 - 23 Σεπτεμβρίου στο Makuhari Messe, κέντρο συγκεντρώσεων στην Ιαπωνία.

Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

IGN Greece New Death Stranding Posters, Screenshots Monster Hunter World: Κάθε αρχή και δύσκολη... ακόμη και για το PC Port Φήμη: Η Γερμανία θα απαγορεύει τα pre-orders σε παιχνίδια χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα