Πιθανή η παρουσία της Rebecca Ferguson στο "Dune" του Villeneuve

Ίσως ένας ακόμα ρόλος για το φορτωμένο πρόγραμμα της Ferguson.

Ασταμάτητη είναι η Rebecca Ferguson στις συνεργασίες και τους ρόλους που αναλαμβάνει. Μέσα στα τρία χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από το "Mission Impossible- Rogue Nation", η ηθοποιός έχει κερδίσει ρόλους σε αρκετά γνωστούς τίτλους, με πιο πρόσφατο το "Mission: Impossible- Fallout". Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, επόμενος σταθμός της Ferguson πιθανότατα θα είναι η μεταφορά του μυθιστορήματος "Dune", δια χειρός Denis Villeneuve.

Η Ferguson στο δυναμικό της διαθέτει μερικούς ακόμα

γνωστούς τίτλους, όπως τα "Life", "The Showman" και "The Greatest Showman", και στο μελλοντικό της ρεπερτόριο πρόκειται να προστεθεί το spin-off του "Men in Black" και μία από τις επερχόμενες μεταφορές μυθιστορήματος του Stephen King, το "Doctor Sleep". Σχετικά με τον ρόλο της στο "Dune" δεν έχει ειπωθεί τίποτα παραπάνω, αφού η προσθήκη της ηθοποιού στο cast βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις.

Η ερχόμενη μεταφορά του "Dune" στη μεγάλη οθόνη δεν θα είναι η πρώτη. Το 1984 ο David Lynch σκηνοθέτησε την αρχική μεταφορά του φουτουριστικού μυθιστορήματος, για την οποία πρωταγωνίστησε ο Kyle MacLachlan ως Paul Atreides. Τον ίδιο ρόλο στην επόμενη μεταφορά θα αναλάβει ο Timothee Chalamet, μία φορά υποψήφιος για Όσκαρ.

Το σενάριο θα υπογράψει ο Eric Roth, βραβευμένος με ένα Όσκαρ για την ταινία "Forrest Gump". Τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει ο Denis Villeneuve, ο οποίος μίλησε σχετικά με το όραμα του για την ταινία και την περιέγραψε ως "Star Wars για ενηλίκους". "Οι περισσότερες βασικές ιδέες του Star Wars έρχονται από το Dune, οπότε θα είναι μια πρόκληση πως θα το χειριστώ αυτό. Ο στόχος είναι να κάνω την ταινία Star Wars που δεν είδα ποτέ. Κατά κάποιο τρόπο, είναι ένα Star Wars για ενήλικες. Θα δούμε", δήλωσε πριν από μερικούς μήνες ο σκηνοθέτης.

Το μυθιστόρημα με τίτλο "Dune" κυκλοφόρησε το 1965, από τον Frank Herbert, και ακολουθεί τον Paul Atreides στην αποστολή του να αποκαταστήσει τον έλεγχο ενός έρημου πλανήτη με όνομα Arrakis, μαζί με την οικογένεια του. Ο Arrakis είναι η μοναδική πηγή του πιο επικερδούς εμπορεύματος στο σύμπαν και ο έλεγχος του είναι πολυπόθητος.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Στο remake του "Dune" πιθανολογείται να πρωταγωνιστήσει ο Timothee Chalamet του "Call Me by Your Name" To "Dune" του Denis Villeneuve θα είναι "Star Wars για ενηλίκους" Το "Dune", δια χειρός Eric Roth

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα