Ακόμα μία επιστροφή στον τηλεοπτικό χώρο για την Patricia Arquette

Η βραβευμένη με Όσκαρ και Emmy ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο "The Act".

Γνωστή μέσα από ταινίες του '90, όπως οι "Ed Wood" και "Stigmata", και από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Alisson Dubois για την τηλεοπτική σειρά φαντασίας, εγκλήματος και δράματος "Medium", η Patricia Arquette επιστρέφει στον τηλεοπτικό χώρο ακόμα μια φορά, για την πρώτη σεζόν της σειράς "The Act" του Hulu.

Οι

σχετικές πληροφορίες προέρχονται από το Deadline. Η σειρά θα αποτελεί μια ανθολογία πραγματικών ιστοριών εγκλήματος, με την πρώτη σεζόν να εμπνέεται από ένα άρθρο του 2016 για το Buzzfeed, με τίτλο “Dee Dee Wanted Her Daughter To Be Sick, Gypsy Wanted Her Mom To Be Murdered”. Ο ρόλος της Arquette θα είναι αυτός της Dee Dee Blanchard, μία υπερπροστατευτικής μητέρας. Η κόρη της, Gypsy Rose Blanchard, βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα, λόγω των ασθενειών που υποφέρει. Η Dee Dee που έχει προστατέψει την κόρη της από μία σειρά ατυχιών, που περιλαμβάνουν την ασθένεια της, την έλλειψη στέγης και το χτύπημα από τον τυφώνα Katrina, φαινομενικά παρουσιάζεται ως η τέλεια μητέρα, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ένα ανασφαλές και αυταρχικό άτομο. Η συμπεριφορά της οδηγεί την κόρη της σε μία σειρά πράξεων με σκοπό την ανεξαρτησία, που τελικά καταλήγουν σε έναν φόνο.

Η Patricia Arquette στο "Medium".

Για την Arquette οι ρόλοι σε δραματικές σειρές και ταινίες δεν αποτελούν άγνωστο μονοπάτι. Η γνωστή ηθοποιός έχει καταφέρει να κερδίσει με τις υποκριτικές της ικανότητες ένα βραβείο Emmy, για τον ρόλο της στη σειρά "Medium", και μία Χρυσή Σφαίρα και ένα Όσκαρ για την ταινία "Boyhood".

Η Patricia Arquette στο "Boyhood".

Τη νέα σειρά-ανθολογία του Hulu, με τίτλο "The Act" έχει αναλάβει σκηνοθετικά η Laure de Clermont-Tonnerre ("Rabbid", "Mustang"), και το σενάριο υπογράφουν ο Nick Antosca και η Michelle Dean, η οποία συνέγραψε και το άρθρο που ενέπνευσε την πρώτη σεζόν, υπό την αιγίδα του στούντιο παραγωγής Universal Cable Productions. Οι Greg Shephard και Britton Rizzio θα έχουν χρέη εκτελεστικού παραγωγού, μαζί με τους Antosca και Dean.

Η ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Νέο άλμπουμ και Web σειρά για τους Tenacious D. Τα βιβλία "The Witchlands" θα φέρουν τη μαγεία τους και στη μικρή οθόνη Το πρόσωπο του KFC γίνεται ο The Mountain του "Game of Thrones"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα