The Flash: Με ελαφρώς νέο λουκ ο Barry Allen όπως μας δείχνει ο Grant Gustin

Όλα αυτά μετά τη διάρρευση.

Ο πρωταγωνιστής της υπερηρωικής σειράς του CW, "The Flash", μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία του ήρωα με το νέο του κοστούμι, από την επερχόμενη 5η σεζόν.

Αυτή η επίσημη εικόνα, η οποία δημοσιοποιήθηκε μέσω του Instagram, έρχεται μετά τη διάρρευση μιας άλλης φωτογραφίας, που δείχνει τον ίδιο να φοράει ένα πρότυπο σχέδιο της νέας στολής. Να πούμε πως το κράνος δεν φέρει κάλυψη της κάτω γνάθου όπως προηγουμένως, ενώ η στολή φέρει πλέον κι ένα μικρότερο σύμβολο του Flash.

The Flash Season 5 costume, via Instagram.

Κάποιοι θαυμαστές του ήρωα και της σειράς, φάνηκε να μην ήταν τόσο ευχαριστημένοι με το νέο κοστούμι που διέρρευσε, προκαλώντας τον ηθοποιό να υπερασπιστεί το σώμα του σε μια ανάρτηση του Instagram. Ο Gustin μίλησε για τα διατροφικά του θέματα και την προσπάθειά του να πάρει κιλά, αλλά τόνισε ότι πλέον είναι ευχαριστημένος με την εξωτερική του εμφάνιση.

Ο 5ος κύκλος του "The Flash" έρχεται στο CW στις 09 Οκτωβρίου. Μπορείτε εδώ να δείτε ποιοι θα είναι οι νέοι αντίπαλοι που θα αντιμετωπίσει στις νέες του περιπέτειες.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Νέους αντιπάλους, επέτειο και νέες προκλήσεις στην 5η σεζόν του "The Flash"Το Mystery Girl του "The Flash" θα παραμείνει στους βασικούς χαρακτήρες της σειράςO Elongated Man γίνεται τακτικός χαρακτήρας στο "The Flash"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα