Παρουσίαση: Transylvania του Διονύση Φάκου

Προσοχή! Το κόμικ απευθύνεται σε ενήλικο κοινό.

Στην συνέχεια του ''London', o Σεθ μετά την περιπέτειά του στο Λονδίνο ταξιδεύει στη μακρινή Τρανσυλβανία για να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε ο Κάιν. Με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων καλείται να αντιμετωπίσει τον στρατό βρικολάκων του οποίου ηγείται ο κόμης Δράκουλας, αλλά και να ανακαλύψει μυστικά απο το παρελθόν του...

Το νέο κόμικ του Διονύση Φάκου, "Transylvania" - sequel του "London" και δεύτερο μέρος τριλογίας, έκανε το ντεμπούτο του

το Μάιο στο The Comic Con της Θεσσαλονίκης και τώρα κυκλοφορεί και για το ευρύ κοινό. To sequel συνεχίζει τις αιματοβαμμένες περιπέτειες τρόμου του Σεθ, ταξιδεύοντας μας στην Τρανσυλβάνια με μια εναλλακτική ιστορία προέλευσης για τον κόμη Δράκουλα και τα παιδιά του.

Εκεί που το "London" επικεντρωνόταν στον μοναχικό Σεθ και το κυνήγι του, το "Transylvania" εισάγει τώρα νέους χαρακτήρες, τους αφιερώνει κάμποσο χρόνο γνωριμίας -ανεξάρτητα από την σημαντικότητα τους- και εμβαθύνει στο παρελθόν και χαρακτήρα του Σεθ. Αυτή την φορά έχουμε μια αρκετά πιο συναισθηματική περιπέτεια, που διατηρεί όμως την δράση και μυθολογία του υπερφυσικού, που παρουσιάστηκε στο "London".

Το σχέδιο του κόμικ έχει επίσης εξελιχθεί. Διατηρεί ναι μεν την ασπρόμαυρη εικόνα του, αλλά έχει δοθεί περισσότερη προσοχή στον σχεδιασμό μαχών και απόδοσης συναισθημάτων στους πρωταγωνιστές και βλέπουμε περισσότερη λεπτομέρεια σε όλο το κόμικ, βοηθώντας να περάσει πιο αποδοτικά την ατμόσφαιρα του στον αναγνώστη. Οι σκηνές μάχης ξεχωρίζουν ιδιαίτερα, καταφέρνοντας να είναι ξεκάθαρες πάρα την πολυπλοκότητα τους ή τον αριθμό των ατόμων που εμπλέκονται σε αυτές.

To "Transylvania" ανέρχεται στις 96 σελίδες (μεγαλύτερο από το προηγούμενο) και κόστος 7 ευρώ. Μπορείτε να βρείτε μέσω των Εκδόσεων Δόντι ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και σε μεγάλα βιβλιοπωλεία της Αθήνας (πχ. Public, Solaris, Jemma Comics).

IGN GreeceH DC μας προετοιμάζει για τον θάνατο ενός γνωστού χαρακτήραΝέο κόμικ Magic: The Gathering για την 25η επέτειο του παιχνιδιούΑποκαλύπτεται η δολοφόνος του Thanos στο "Infinty Wars"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα