The Division 2: H Ubisoft ανακοινώνει ημερομηνίες για την Private Beta

"Η ιστορία θα το θυμάται για πάντα."

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η private beta του The Division 2 θα ξεκινήσει στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Η beta θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 10 Φλεβάρη. Οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση κάνοντας pre-order στο παιχνίδι ή δηλώνοντας συμμετοχή για τις περιορισμένες θέσεις που υπάρχουν στο site του παιχνιδιού.

Ένα καινούριο

trailer δημοσιεύθηκε μαζί με τις ημερομηνίες από τη Ubisoft, το οποίο μάλιστα ξεκινάει με λέγοντας ότι: "Αφού επιβιώσαμε την αρχική επίθεση στη Νέα Υόρκη, η πρωτεύουσα μας μας χρειαζόταν ξανά. Αλλά στη χώρα ξεσπούσε εμφύλιος, ποιον θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε;"

Οι εχθροί περιγράφονται ως "Αδίστακτοι εγκληματίες, οι οποίοι απειλούν τα θεμέλια της δημοκρατίας μας: φανατισμένοι θρησκόληπτοι, κατεστραμμένοι φασίστες και αδίστακτες ύαινες που καταπατούν τους αδύναμους και δολοφονούν τους αθώους."

Η Ubisoft είχε προηγουμένως ανακοινώσει την technical alpha του παιχνιδιού, η οποία μάλιστα έλαβε αρκετές θετικές κριτικές. Τo The Division 2 θα έρθει σε PC, PS4 και Xbox One στις 15 Μαρτίου του 2019.

IGN Greece Το The Division 2 θα είναι διαθέσιμο στο Epic Games Store Ανακοινώθηκε η Technical Alpha του Division 2 Gamescom 2018: Αποκαλύφθηκε η Collector's Edition του The Division 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα