Sofia Coppola και Apple για μία νέα ταινία με γνωστούς πρωταγωνιστές

Σε σκηνοθεσία, σενάριο και παραγωγή της γνωστής σκηνοθέτη.

Μέσω TheWrap μαθαίνουμε για την ερχόμενη συνεργασία της Sofia Coppola με τον τεχνολογικό γίγαντα Apple και το στούντιο A24. Σε σκηνοθεσία, σενάριο και παραγωγή της γνωστής σκηνοθέτη έρχεται μία νέα ταινία για τις περιπέτειες μίας νεαρής μητέρας και του πατέρα της στη Νέα Υόρκη.

Με τίτλο "On the Rocks", η ταινία

θα σηματοδοτεί την αρχή της συνεργασίας του στούντιο με την Apple. Η συμφωνία είχε κλείσει από τον Νοέμβρη του 2018 και θέλει το στούντιο A24 να μπαίνει ενεργά στον χώρο της ψυχαγωγίας με αρκετές ταινίες.

Από την υπόθεση του "On the Rocks" γνωρίζουμε μόνο πως θα ακολουθήσει μία νεαρή μητέρα, η οποία θα επανασυνδεθεί με τον πατέρα της και θα βρεθούν σε μία περιπέτεια στην πόλη της Νέας Υόρκης. Τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν έχουν μαθευτεί, και δεν είναι άλλα από της Rashida Jones, στον ρόλο της μητέρας, και του Bill Murray για τον ρόλο του πατέρα.

Τη Jones γνωρίζουμε από την ταινία "The Social Network", για την οποία ενσάρκωσε τον ρόλο της Marylin Delpy, και τη φωνή της έχουμε ακούσει σε μερικές ταινίες κινουμένων σχεδίων, ανάμεσα τους τα "Croc-Blanc" και, πιο πρόσφατα, "The Grinch". Πρωταγωνιστικό ρόλο διατηρούσε και στη σειρά "Angie Tribeca".

Το όνομα του Bill Murray είναι εξαιρετικά γνωστό στον κινηματογραφικό χώρο, από το franchise του "Ghostbusters", το "Scrooged" και όχι μόνο. Με τη Coppola έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για την ταινία "Lost in Translation", η οποία του έδωσε και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Η πιο πρόσφατη ταινία της σκηνοθέτη, "The Beguiled", προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2017. Όπως έχουν τα δεδομένα, με την παραγωγή του "On the Rocks" να ξεκινά αυτή την άνοιξη, η επόμενη της ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2020.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Spider-Man: Far From Home - First Trailer Ιδού τα αποτελέσματα των Βραβείων Critics' Choice Νέο trailer για την επερχόμενη ταινία τρόμου "The Prodigy"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα