Super League 2: Ο Απόλλων συνεχίζει το κυνήγι της Κηφισιάς, κέρδισαν Απόλλωνας Πόντου και Νίκη Βόλου

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε τον Ηρόδοτο με 5-2 και πλησίασε στους τρεις βαθμούς την πρωτοπόρο Κηφισιά με τους Κρητικούς να μένουν στην τελευταία θέση. Ο Μωραΐτης σκόραρε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έφερε τους μπλε αγκαλιά με το τρίποντο. Η μείωση του σκορ που προήλθε από τον Θεοδωράκη στο 50ο λεπτό δεν αρκούσε και το 3-1 του Κοροβέση λίγο μετά, στο 54′ έδωσε γερό προβάδισμα εκ νέου στους γηπεδούχους. Δεν σταμάτησαν εκεί, όμως, τα γκολ.

Το 3-2 για τους φιλοξενούμενους ακολούθησε το 4-2 με πέναλτι του Χαλίμι, ο οποίος στο 72′ σφράγισε την επικράτηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Το γκολ του Μωραΐτη στο 90+1′ οδήγησε σε χατ-τρικ του ίδιου και σε θριαμβό της ομάδας του.

Η Βέροια υποδέχθηκε την Νίκη Βόλου με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους μες την σεζόν. Οι γηπεδούχοι είναι στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ οι Θεσσαλοί είναι τρίτοι αλλά με χαώδη διαφορά από τον πρώτο Πανσερραϊκό. Το ματς έληξε 0-2 χάρη σε γκολ του Γαβριηλίδη στο 64ο και 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Απόλλων Πόντου επικράτησε του Ηρακλή Λάρισας με 1-0 με γκολ του Έσαλο, ενώ ισόπαλα έληξαν τα ματς ΠΑΟ ΡΟΥΦ-Ιεράπετρα (1-1) και Επισκοπή-Παναχαϊκή 0-0.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα του Α’Ομίλου:

Βέροια – Νίκη Βόλου 0-2, Απόλλων Πόντου – Ηρακλής Λάρισας 1-0

Αποτελέσματα Β’Ομίλου:

Απόλλων Σμύρνης – Ηρόδοτος 5-2, ΠΑΟ ΡΟΥΦ – Ιεράπετρα 1-1, Επισκοπή – Παναχαϊκή 0-0

Keywords
Τυχαία Θέματα