Λέστερ: Τέλος ο Ρότζερς

Η Λέστερ ηττήθηκε με (2-1) από την Κρίσταλ Πάλας και βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας της Premier League. Οι «αλεπούδες» πλέον νιώθουν για τα καλά την πίεση του υποβιβασμού.

Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση η διοίκηση της ομάδας πήρε την απόφαση για αλλαγή προπονητή. Ο Μπρένταν Ρότζερς αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, με τις “αλεπούδες” να βρίσκονται στην αναζήτηση του νέου τεχνικού που θα μπορέσει να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη αυτή

κατάσταση.

Ο Ρότζερς έκατσε στον πάγκο της Λέστερ για τέσσερα χρόνια και μέχρι σήμερα έγραψε 204 ματς με 96 νίκες, 71 ήττες και 37 ισοπαλίες.

Η ανακοίνωση της Λέστερ:

«Η Λέστερ Σίτι κατέληξε σε συμφωνία με τον Μπρένταν Ρότζερς , που αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από τέσσερα χρόνια ως προπονητής της ομάδας. Ο Μπρένταν φεύγει από το King Power Stadium ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του συλλόγου, αφού μας οδήγησε στον πολυαναμενόμενο πρώτο μας θρίαμβο στο FA Cup το 2021, το FA Community Shield την ίδια χρονιά, ενώ κατακτήσαμε δύο από τις τρεις υψηλότερες θέσεις στην ιστορία μας στην Premier League»

Leicester City Football Club has reached a mutual agreement with Brendan Rodgers that will see him leave the Club after four years as our Men’s First Team Manager.

— Leicester City (@LCFC) April 2, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα