Super League 1: Το Αστέρας Τρίπολης-Βόλος στο Novasports.gr

Super League 1: Το Αστέρας Τρίπολης-Βόλος στο Novasports.grtnalΤετ, 12/09/2020 - 11:36

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” τον Βόλο ΝΠΣ, για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 (17:15 Novasports1HD). Ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη της αναμέτρησης, μέσω της Web TV του Novasports.gr.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, μετά από πέντε αγωνιστικές, καθώς η τελευταία τους νίκη ήταν επί του ΟΦΗ. Το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν πανηγυρίσει την τελευταία τους νίκη, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει στη διάθεσή του τους Λουίς Φερνάντεθ, Χουάνο Μουνάφο και Χερόνιμο Μπαράλες. Από την άλλη πλευρά, οι Βολιώτες ταξίδεψαν στην Τρίπολη, χωρίς τους Τέκιο, Τσοκάνη, Μπαριέντος και Κρητικό. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο Βόλος - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης ΕΛΛΑΔΑ Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” τον Βόλο ΝΠΣ, για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 (17:15 Novasports1HD). Article publish on Τετ, 12/09/2020 - 11:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα