Super League 1: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Τούμπα

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 37 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 46 βαθμούς. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά είχε επικρατήσει 4-0 εκτός έδρας του Βόλου ΝΠΣ, στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ οι Πειραιώτες είχαν νικήσει 2-0 εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν 64 νίκες, στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ έχει 43 νίκες, ενώ 24 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχο τον “Δικέφαλο” του Βορρά οι νίκες είναι 32 για

τον ΠΑΟΚ και 17 για τον Ολυμπιακό. Επίσης, 16 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Νωρίτερα θα διεξαχθούν τρεις αναμετρήσεις. Στις 15:00, ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο τον Άρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 21 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 23 βαθμούς. Οι Αγρινιώτες έχουν τέσσερις νίκες στα προηγούμενα 15 ματς των δυο ομάδων, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν έξι νίκες. Επίσης, πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στο Αγρίνιο, οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες, οι φιλοξενούμενοι δυο, ενώ δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Την ίδια ώρα στο γήπεδο “Ζωσιμάδες”, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 14η θέση με εννέα βαθμούς. Στην προϊστορία, η ομάδα των Ιωαννίνων μετράει έντεκα νίκες, η “ελαφρά ταξιαρχία” 13, ενώ δέκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στα Ιωάννινα, οι γηπεδούχοι έχουν οκτώ νίκες, οι φιλοξενούμενοι πέντε, ενώ τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τέλος, στις 17:15 στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Βόλο ΝΠΣ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 36 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με 21 βαθμούς. Η Ένωση έχει προβάδισμα στην προϊστορία των δυο ομάδων, καθώς μετράει τρεις νίκες στα προηγούμενα πέντε ματς. Οι Βολιώτες έχουν μια νίκη, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο και αυτό ήταν στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ έχει νικήσει στο άλλο ματς, που είχε πραγματοποιηθεί στην έδρα της.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Σάββατο 29 Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-1
ΠΑΣ Λαμία-ΟΦΗ 2-1
Ιωνικος-Ατρόμητος 2-1

Κυριακή 30 Ιανουαρίου

Παναιτωλικός-Άρης (15:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης (15:00 Novasports Prime)
ΑΕΚ-Βόλος ΝΠΣ (17:15)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα