Άρης: Με φόντο τον τελευταίο στόχο

Ένας στόχος έχει απομείνει στον Άρη να διεκδικήσει την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας μεσοβδόμαδα από τη Λαμία. Αυτός της εισόδου μέσα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της Super League 1. Κι αυτόν ξεκινάει να κυνηγάει από σήμερα (30/1), από τον αγώνα που έχει να δώσει στο Αγρίνιο (15:00), κόντρα στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της

20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αποστολή για τους “κίτρινους” δεν είναι εύκολη. Όχι μόνο διότι απέναντί τους έχουν μια φορμαρισμένη ομάδα, που έρχεται από σπουδαία αποτελέσματα με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, αλλά και τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, αλλά γιατί έχουν να ξεπεράσουν πνευματικά τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του δεύτερου τη τάξει εγχώριου θεσμού.

Αγωνιστικά, ένα πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Άκης Μάντζιος, αυτό της απουσίας του Φακούντο Μπερτόγλιο. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής του Άρη αποτελείται από τους εξής: Κουέστα, Σιαμπάνη, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Γκάνεα, Λούμορο, Δεληζήση, Μάνο, Ασλανίδη και Μαρμαρίδη.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η επιλογή του τεχνικού των “κίτρινων” της βασικής ενδεκάδας που θα παρατάξει απέναντι στον Παναιτωλικό. Αν, δηλαδή, πρόκειται σε αυτήν να συμπεριλάβει παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στη σεζόν ή θα πάει σε συνήθεις επιλογές, επιμένοντας σε αυτούς που θεωρούνται βασικοί από το ξεκίνημα της περιόδου.

Ο ίδιος, πάντως, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό τόνισε την ανάγκη της ομάδας του να αφήσει πίσω της ό,τι έχει συμβεί ως τώρα και να προχωρήσει, διεκδικώντας κατ’ αρχάς τη νίκη κόντρα στους σημερινούς αντιπάλους της, αλλά και τον τελευταίο στόχο της τρέχουσας σεζόν.

Την ανάγκη για αλλαγή της εικόνας της ομάδας μέσα στο γήπεδο και της διεκδίκησης της νίκης απέναντι στον Παναιτωλικό τόνισε και ο Μάριος Σιαμπάνης μιλώντας στη NOVA εκ μέρους των παικτών του Άρη, εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. Μάλιστα, ο τερματοφύλακας των “κίτρινων” ζήτησε συγγνώμη από όλους όσοι βρίσκονται μέσα και γύρω από την ομάδα για την απώλεια του στόχου του Κυπέλλου.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Άρης σήμερα στο Αγρίνιο αναζητεί και το πρώτο του γκολ μέσα στο 2022, καθώς στα πέντε παιχνίδια που προηγήθηκαν, αυτά με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία για το πρωτάθλημα, αλλά και τη Λαμία για το Κύπελλο (εντός κι εκτός έδρας), δεν κατάφερε να το βρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα