Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής (12/05)

Αναλυτικά:Κριός

Με περίσσια αγάπη και φροντίδα, θα περιποιηθείς τους αγαπημένους σου με την θερμή αγκαλιά της Σελήνης στον 4ο σου τομέα και την Αφροδίτη στον 2ο σου. Θα διασφαλίσεις ότι θα εκπληρώσεις τις οικιακές σου υποχρεώσεις, επωμιζόμενος το τρίγωνο Σελήνης/Κρόνου από τον 12ο σου τομέα, ενώ με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο, τον Ουρανό και το Δία στον 2ο σου τομέα, θα είσαι γενναιόδωρος και ευγενικός. Θα απολαμβάνεις τις στιγμές με την οικογένειά σου και τις στενές σχέσεις που μοιράζεσαι με ανθρώπους που σου εμπνέουν ασφάλεια και πληρότητα. Λόγω της υπερβολικής σου ευαισθησίας,

ενδέχεται να προσπαθήσεις να εκφράσεις υπερβολικά τα συναισθήματά σου, λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ερμή στον 1ο σου τομέα. Μερικές ευχάριστες εκπλήξεις είναι πιθανές και μην αποκλείεται να φιλοξενήσεις επισκέπτες στο σπίτι για μια βραδινή συνάντηση.

Ταύρος

Η μέρα προβλέπεται εξαιρετική σήμερα, με τη Σελήνη στον 3ο σου τομέα να δημιουργεί εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον 1ο σου, ενισχύοντας τις συναισθηματικές σου σχέσεις. Θα εκφράσεις την αγάπη και την αφοσίωσή σου, ενώ οι σχέσεις σου με το άλλο φύλο θα βελτιωθούν σημαντικά. Αν υπήρξαν προβλήματα, το κλίμα θα βελτιωθεί με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 11ο σου τομέα, ενισχύοντας τη ρεαλιστική σου προσέγγιση. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 1ο σου τομέα μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμά σου, ίσως να σε βρει κάπου έξω παρέα με συγγενείς και φίλους. Θα είσαι πολύ γενναιόδωρος, ενώ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 12ο σου τομέα μπορεί να οδηγήσει σε αποκαλύψεις μυστικών.

Δίδυμος

Σήμερα ο οικονομικός τομέας ευνοείται, με τη Σελήνη στον 2ο σου τομέα να δημιουργεί ένα πολύπλοκο σχήμα από πολλές πλευρές. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Δία από τον 12ο σου τομέα υποδηλώνει εισροή χρημάτων στην τσέπη σου από πηγές που δεν είναι εύκολα αναγνώσιμες στις φορολογικές αρχές. Ενώ θα είσαι στενά συνδεδεμένος με τα υλικά σου αγαθά, θα είσαι επίσης αρκετά γενναιόδωρος σε περίπτωση που κάποιος/α εξαρτάται από την ευαισθησία σου. Στον αισθηματικό τομέα, ευνοούνται οι κρυφές και παράνομες σχέσεις, και αν διατηρείς μια τέτοια σχέση, είναι πιθανό να συναντήσεις το ταίρι σου. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 11ο σου τομέα, ενδέχεται να υπάρξουν δυσκολίες στην κατανόηση της θέσης ενός φίλου ή μιας φίλης.

Καρκίνος

Σήμερα αναμένεται μια από τις καλύτερες και πιο αισιόδοξες ημέρες για σένα, με τη Σελήνη στον 1ο σου τομέα να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Δία από τον 11ο σου. Θα νιώθεις διάθεση να βγεις και να απολαύσεις κοινωνικές στιγμές, ενώ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 9ο σου υποδεικνύει ότι μπορείς να διαχειριστείς έξυπνα θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Κάποιες εκπλήξεις ενδέχεται να εμφανιστούν στον φιλικό σου κύκλο, ενώ οι γνωριμίες σου θα αυξηθούν. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 10ο σου τομέα, αν εργάζεσαι, μπορεί να υπάρξει κρίση στη σχέση σου με τον εργοδότη σου. Απόφυγε τις έντονες συζητήσεις, καθώς η κρίση σου θα επηρεαστεί από τα συναισθήματά σου.

Λέων

Με τη Σελήνη στον 12ο σου τομέα και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Δία από τον 10ο σου τομέα, αν εργάζεσαι σήμερα, ιδίως σε θεραπευτήρια, οίκους ευγηρίας και κλινικές, θα έχεις την ευκαιρία να απαλύνεις τον πόνο ανθρώπων που υποφέρουν με την καλή και ευγενική σου στάση. Η προσφορά σου θα εκτιμηθεί, και με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 8ο σου τομέα, ενδέχεται να λάβεις ανταμοιβή κρυφά. Οι κοινωνικές και επαγγελματικές σου σχέσεις θα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, αν και με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 9ο σου τομέα, υπάρχει η πιθανότητα να επηρεαστείς υπερβολικά από τα συναισθήματά σου και να μην είσαι αντικειμενικός/η. Προσπάθησε να διαχειριστείς λίγο καλύτερα τα συναισθήματά σου και να αποφεύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων κατά τις συγκεκριμένες ώρες.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον 11ο σου τομέα και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Δία από τον 9ο σου τομέα, θα έχεις επαφές με ανθρώπους που κατέχουν υψηλές θέσεις και έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τα όνειρά και τα σχέδιά σου. Επιπλέον, θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους πνευματικούς, ενδεχομένως από διαφορετικές κουλτούρες, και θα αντιμετωπίσεις διαφορετικές απόψεις. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 7ο σου τομέα, μπορεί να αναπτυχθεί μια συνεργασία ή ένας ερωτικός δεσμός μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 8ο σου τομέα μπορεί να προκαλέσει διχογνωμίες σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις από αμυντικές αντιδράσεις και να συγχέετε τη λογική με τα συναισθήματα.

Ζυγός

Αν και είναι μια ημέρα αργίας, θα επικεντρωθείς σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα. Με τη Σελήνη στον 10ο σου τομέα και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Δία από τον 8ο σου τομέα, αν εργάζεσαι σήμερα, τα εισοδήματά σου θα αυξηθούν σημαντικά. Θα έχεις την τύχη στο πλευρό σου τόσο οικονομικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο, και είναι πολύ πιθανό να επισφραγίσεις τη σχέση σου ή να παρουσιάσεις τον/την σύντροφό σου σε ένα ευρύτερο κοινωνικό κύκλο. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 6ο σου τομέα, θα είσαι επιτυχής σε οτιδήποτε αναλάβεις. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα αν βρίσκεσαι έξω με το ταίρι σου, καθώς ενώ εσύ θα είσαι αρκετά διπλωμάτης και προσεκτική, ο/η αγαπημένος/η σου θα είναι κάπως αγενής.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον 9ο σου τομέα και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Δία από τον 7ο σου τομέα, θα κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να αποφύγεις τις δυσκολίες. Μια ευκαιρία είναι να πάρεις τον/την αγαπημένο/η σου για μια βόλτα ή μια εκδρομή, να αλλάξετε ατμόσφαιρα και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ελεύθερα. Επίσης, μπορεί να έρθεις σε επαφή με συνεργάτες και σημαντικά πρόσωπα. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 5ο σου τομέα, θα επιδιώξεις να σταθεροποιήσεις μια ερωτική σχέση και να δείξεις στον/στην ερωτικό σου εταίρο/α πόσο τον/την εκτιμάς. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 6ο σου τομέα, μπορεί να μην έχεις τη διάθεση για πρακτικές και καθημερινές υποχρεώσεις, οπότε μην το προσπαθήσεις καν.

Τοξότης

Παρότι αντιμετωπίζεις κάποιες προκλήσεις σήμερα, η διάθεσή σου μπορεί να βελτιωθεί αν εστιάσεις θετικά τον χρόνο σου. Με τη Σελήνη στον 8ο σου τομέα και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Δία από τον 6ο σου, θα εστιάσεις σε καθημερινά θέματα και θα προσπαθήσεις να οργανώσεις τα οικονομικά σου και τις υποχρεώσεις σου. Σε συναισθηματικό επίπεδο, αν εργάζεσαι σήμερα, είναι πιθανό να νιώθεις ικανοποίηση από την εργασία σου, ενώ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 8ο σου τομέα, ενδέχεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα κληρονομικών ή φορολογικών υποθέσεων ακινήτων με τους δικούς σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 5ο σου τομέα, μπορεί να οδηγήσει σε μικρά χαζοφλερτάκια, αλλά τίποτα το σημαντικό.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον 7ο σου τομέα και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Δία από τον 5ο σου, ο έρωτας είναι στο επίκεντρο σήμερα. Μπορεί να είναι μια ημέρα γάμου, επισημοποίησης σχέσης ή ακόμα και να συμβεί μια νέα γνωριμία. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι μια επίσημη ή σημαντική στιγμή, θα νιώθεις αρκετά χαρούμενος, αισιόδοξος, συντροφικός και ερωτεύσιμος. Η ανάγκη απόκτησης παιδιού ή η γέννηση ενός παιδιού μπορεί να βρεθεί σε πρώτο πλάνο. Ακόμα κι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, θα έχεις τη διάθεση να διασκεδάσεις. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 7ο σου τομέα, πιθανώς να προκύψουν συμφωνίες ή συναλλαγές σχετικά με τις σχέσεις σου, ενώ με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 4ο σου τομέα, μπορεί να υπάρξουν διχογνωμίες με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον 6ο σου τομέα, μια από τις πιο ευχάριστες ημέρες από αστρολογικής άποψης, εσύ προτιμάς να αφιερώσεις τον χρόνο σου στο να καθαρίσεις και να μαζέψεις στο σπίτι. Παρόλη την αντιδραστική φύση που έχεις, με τα εξάγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Δία από τον 4ο σου τομέα, θα απολαύσεις ευχάριστες ανακούφιστικές στιγμές από την καθημερινή ρουτίνα σου. Οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου θα είναι σε καλή φάση, και μπορείς να αναμένεις αλλαγές και βελτιώσεις στον χώρο σου. Τα μέλη της οικογένειάς σου θα είναι πολύ δοτικά προς εσένα. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 2ο σου τομέα, θα επικεντρωθείς στη σταθεροποίηση των οικονομικών σου και στο να τα βάλεις σε μια τάξη. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 3ο σου τομέα, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν διαφωνίες με ένα συγγενικό πρόσωπο και να μην υπάρξει κατανόηση μεταξύ σας.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στον 5ο σου τομέα, θα βρεις τον εαυτό σου σε μια άκρως ερωτική και ρομαντική διάθεση, ειδικά με τα εξάγωνα με την Αφροδίτη, τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Δία από τον 3ο σου τομέα. Θα αναδείξεις τον πραγματικό σου εαυτό, προσφέροντας ανιδιοτελώς την αγάπη και την τρυφερότητά σου. Εάν είσαι ελεύθερος/η αυτή την περίοδο, θα μπορούσαν να εμφανιστούν νέες γνωριμίες και οι επικοινωνίες να είναι έντονες και ζωντανές. Θα νιώθεις ερωτευμένος/η με την ίδια τη ζωή και τις χαρές της, που θα σε ανεβάζει ακόμη περισσότερο. Μια ερωτική σχέση, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 1ο σου τομέα, θα την αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 2ο σου τομέα, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, οπότε θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή για να μην ξοδευτείς συναισθηματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα