Stoiximan Basket League: Τζάμπολ στην αγωνιστική με τρία ματς

Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό (15:00). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με έντεκα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 15 βαθμούς. Οι Πειραιώτες είναι αήττητοι στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, καθώς μετρούν δώδεκα νίκες σε ισάριθμα ματς. Στους αγώνες που έχουν διεξαχθεί στο Λαύριο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έξι νίκες σε ισάριθμα ματς.

Στις 17:15, ο Παναθηναϊκός

θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ την Καρδίτσα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με εννέα βαθμούς. Οι «πράσινοι» έχουν δυο νίκες, στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, την περσινή σεζόν.

Τέλος, στις 20:15 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Προμηθέα με την ΑΕΚ στην Πάτρα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 14 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση με δώδεκα βαθμούς. Στην προϊστορία των δυο ομάδων υπάρχει ισορροπία, καθώς και οι δυο μετρούν από δώδεκα μήνες. Στα ματς που έχουν διεξαχθεί στην Πάτρα, οι γηπεδούχοι έχουν οκτώ νίκες έναντι τριών της Ένωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής:

Σάββατο 2/12

Λαύριο-Ολυμπιακός (15:00)
Παναθηναϊκός-Καρδίτσα (17:15)
Προμηθέας-ΑΕΚ (20:15)

Κυριακή 3/12

Μαρούσι-Άρης (17:15)
Περιστέρι-Απόλλων Πατρών (20:15)

Δευτέρα 4/12

ΠΑΟΚ-Κολοσσός (20:15)

Keywords
Τυχαία Θέματα