Η IO Interactive ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι με την Warner Bros

Αλλά τι θα μπορούσε να είναι;

Η Warner Bros. Interactive και η IO Interactive ετοιμάζονται για άλλη μια φορά να συνεργαστούν σε ένα νέο παιχνίδι αλλά δεν θα δούμε τον Agent 47 αυτή τη φορά.

Ο εκδότης και ο developer συνεργάστηκαν στο Hitman 2 του 2018 μετά την αποσύνδεση της IO από τον προηγούμενο εκδότη, την Square Enix.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν τώρα μια "νέα εμπειρία κονσόλας και PC" που φαίνεται να είναι ξεχωριστή από αυτό που έχουν δημιουργήσει στο παρελθόν.

Ενώ κρατάνε κρυφό το τι ακριβώς ετοιμάζουν, γνωρίζουμε ότι τα δύο στούντιο της IO Interactive στην Κοπεγχάγη και το Malmö θα αναπτύξουν το παιχνίδι. Ο CEO της IO Interactive, Hakan Abrak, δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου ότι οι δυο ομάδες ετοιμάζουν το προσωπικό για να ξεκινήσουν την ανάπτυξη.

"Καθώς ξεκινάμε αυτό το συναρπαστικό έργο για να δημιουργήσουμε ένα νέο σύμπαν για την IOI μαζί με την Warner Bros., αναζητούμε επίκαιρα φιλόδοξα ταλέντα για να συμμετάσχουν στην ομάδα μας στα studios της Κοπεγχάγης και του Malmö για αυτό το εξαιρετικό ταξίδι", έγραψε.

Το "νέο σύμπαν" είναι το κλειδί, δεδομένου ότι αυτό υποδηλώνει μια εντελώς νέα IP. Ωστόσο, η Warner Bros. δεν επιβεβαίωσε ρητά στην ανακοίνωση εάν μια "νέα" εμπειρία σημαίνει μια εντελώς νέα IP ή ένα νέο παιχνίδι στη σειρά Hitman.

"Είμαστε πολύ ευτυχείς που συνεχίζουμε τη σχέση μας με την ταλαντούχα ομάδα της IO Interactive", δήλωσε ο David Haddad, Πρόεδρος της Warner Bros. Interactive Entertainment. "Η IO Interactive έχει μια μακρόχρονη κληρονομιά δημιουργίας παιχνιδιών και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε σε αυτό το επόμενο εγχείρημα για να προσφέρουμε στους παίκτες μια νέα εμπειρία κονσόλας και PC σε παγκόσμιο επίπεδο".

Αυτό επιβεβαιώνει ότι πολλοί πίστευαν μετά από το ντοκιμαντέρ της NoClip στις αρχές του χρόνου που αποκάλυψε ότι το στούντιο της IO στην Κοπεγχάγη δούλευε σε κάτι "μυστικό" και "νέο". Στο ντοκιμαντέρ, ο Abrak είπε: "Είμαστε ακόμα πολύ ανεξάρτητοι. Αναζητούμε το μέλλον σε νέα πράγματα, ενδεχομένως νέες IP στις οποίες θα μπορούσαμε να εργαστούμε".

Παρ' όλα αυτά, στο επεισόδιο αυτό το στούντιο δεν απέκλεισε την παραγωγή του Hitman 3. Αν και μετά τη αλλαγή της σε ανεξάρτητο στούντιο το 2017, όταν αγόρασαν τα δικαιώματα για της Hitman IP από την τότε μητρική εταιρεία Square Enix, η IO Interactive φαίνεται να θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο.

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN GreeceΤο Hitman 3 βρίσκεται σε ανάπτυξηΕπιστρέφουν τα Elusive Targets του HitmanΔωρεάν το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού του Hitman

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα