Spinoffs και ειδικό επεισόδιο είναι τα δώρα του SpongeBob SquarePants για την 20η του επέτειο

"Είσαστε έτοιμοι;"

Για να γιορτάζουν την 20η επέτειο του "SpongeBob SquarePants", το Nickelodeon αποφάσισε να δημιουργήσει spinoffs, ειδικό επεισόδιο, κ.α..

Το Nickelodeon ετοιμάζει το ειδικό αφιέρωμα “Best Year Ever”, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου και θα αποτελείται από ένα μονόωρο επεισόδιο με το όνομα "SpongeBob’s Big Birthday Blowout".

Το

"SpongeBob’s Birthday Blowout" θα είναι μία μίξη live-action και κινουμένων σχεδίων, όπου θα δούμε τους ηθοποιούς που δανείζουν τις φωνές τους στον γνωστούς χαρακτήρες της σειράς ως ανθρώπινα αντίγραφα των χαρακτήρων τους. Σε αυτό, οι Patrick και SpongeBob ταξιδεύουν στην επιφάνεια, όπου συναντούν γνωστά πρόσωπα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος στο εστιατόριο Trusty Slab. Εν τω μεταξύ, στο Bikini Bottom οι κάτοικοι ετοιμάζουν ένα πάρτι γενεθλίων στον SpongeBob.

Μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν την επέκταση του σύμπαντος του SpongeBob SquarePants με spinoffs, τα οποία θα επικεντρώνονται σε χαρακτήρες της σειράς, κάτι που θα τους δώσει το πάτημα για να μπουν σε μια νέα σειρά, σε ειδικά επεισόδιο και στις ταινίες.

Credit: Nickelodeon.

Τέλος, στις 22 Μαΐου 2020 αναμένουμε την κυκλοφορία της ταινίας "The SpongeBob Movie: It’s A Wonderful Sponge". Ο Hans Zimmer θα είναι ο συνθέτης που θα ντύσει μουσικά την ταινία και όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του Paramount Animation, Mireille Soria, η ταινία θα είναι η origin ιστορία του Μπομπ, δηλαδή θα μάθουμε πώς κατέφθασε στο Camp Coral και πώς γνώρισε τους φίλους του.

Σεναριογράφοι είναι οι Michael Kvamme, Jonathan Aibel και Glenn Berger και σκηνοθέτης της ο Tim Hill. Οι ηθοποιοί που θα δανείσουν τις φωνές τους στους ήρωες είναι οι ίδιοι με αυτούς στη σειρά, δηλαδή οι Tom Kenny, Bill Fagerbakke, Rodger Bumpass, Clancy Brown, Mr. Lawrence, Jill Talley, Carolyn Lawrence, Mary Jo Catlett και Lori Alan.

Το Nickelodeon ετοιμάζει και την εορταστική σειρά παιχνιδιών από την Alpha Group, που θα φέρει φιγούρες με τις πιο γνωστές σκηνές του SpongeBob στη σειρά, οι οποίες έγιναν και memes στο internet. Επίσης, ετοιμάζει ηλεκτρονικό παιχνίδι για τα κινητά, κανάλι στο YouTube με αφιερώματα κ.α..

"Οι μικροσκοπικοί κάτοικοι του Bikini Bottom έχουν κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού για 20 χρόνια και το χρωστάμε στον δημιουργό Stephen Hillenburg", είπε ο Ramsey Naito, Αντιπρόεδρος της Παραγωγής και της Ανάπτυξης σειρών Κινουμένων Σχεδίων για το Nickelodeon. "Αυτό το επετειακό ειδικό επεισόδιο είναι ένα γράμμα αγάπης προς όλους στο σύμπαν του SpongeBob, από τους fans σε όλη την υφήλιο, μέχρι την καταπληκτική ομάδα, το συνεργείο και τα ταλέντα που συνεχίζουν να ζωντανεύουν αυτούς τους χαρακτήρες".

Ο SpongeBob έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση στις 17 Ιουλίου 1999 και, σύμφωνα με το Nickelodeon, έμεινε η 'Νούμερο Ένα Παιδική Σειρά' για την τηλεόραση τα τελευταία 17 χρόνια. Εκτός από την τηλεόραση, τον γνωστό χαρακτήρα τον έχουμε απολαύσει σε ταινίες, παιχνίδια, μιούζικαλ και σε εμφάνισή του στο φετινό Super Bowl.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημιουργός του Μπομπ Σφουγγαράκη O Hans Zimmer θα ντύσει μουσικά τον Μπομπ Σφουγγαράκη για την τρίτη του ταινία SpongeBob Squarepants Creator Stephen Hillenburg Dies - IGN News

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα