Spider-Man: Ξέσπασε διαμάχη για τη λειψυδρία στις ταράτσες της Νέας Υόρκης

Με την εταιρεία ανάπτυξης να αιτιολογεί.

Ο πολυαναμενόμενος τίτλος της Insomniac, με τον άνθρωπο αράχνη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και ορισμένοι χρήστες του Reddit υποστηρίζουν ότι έχει υποστεί downgrade.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης του Reddit, Ghulam_Jewel, δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από την παρουσίαση της Ε3 και από υλικό που κυκλοφόρησε πρόσφατα και τα σύγκρινε. Μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να εισπράξει πάνω από 7 χιλιάδες upvotes ενώ τα σχόλια ξεπέρασαν τα 1.600. Η διαφωνία ανάμεσά

τους αφορά το εάν η τελική έκδοση του τίτλου έχει καλύτερα γραφικά ή όχι από αυτή που είδαμε στην Ε3. Ωστόσο σε αυτό το οποίο συμφωνούν όλοι είναι ότι οι λακκούβες με νερό που συναντάμε στα trailer έχουν μειωθεί αισθητά.

Τα εν λόγω σχόλια ωστόσο δεν παρέμειναν μόνο στο σύμπαν του Reddit αλλά ακολούθησαν "επεκτατική πολιτική", μέσω του Twitter. Αρκετοί, επιδίωξαν να λάβουν απαντήσεις από την εταιρεία ανάπτυξης, με την εταιρεία να υποστηρίζει ότι "Είναι απλά μια αλλαγή στο μέγεθος", συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν πολλά μέρη με πολλές λακκούβες με νερό.

Οι εν λόγω ισχυρισμοί της Insomniac δεν κατάφεραν να κατευνάσουν τα πνεύματα, με ακόμη έναν χρήστη του Twitter να ισχυρίζεται ότι η στολή του Spider-Man μαζί με μερικά άλλα στοιχεία φαινόταν να έχουν υποβαθμισμένα γραφικά. Χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό, ο community director της Insomniac, James Stevenson, απάντησε στους εν λόγω ισχυρισμούς λέγοντας ότι μίλησε με μέλη από διάφορα τμήματα της εταιρείας και είδε τον κώδικα από την τελική έκδοση, ολοκληρώνοντας το tweet του λέγοντας "Δεν υπήρχε Downgrade".

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι, η διαφορετικές θέσεις του ήλιου και κατ' επέκταση οι ακτίνες φωτός που είχαν διαφορετική κλίση είναι αυτές που ευθύνονται για τις αλλαγές που παρατηρήθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας χρήστης του Reddit που δηλώνει ότι εργάζεται ως 3D Rendering Artist υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του Stevenson είναι βάσιμες. Παρ' όλα αυτά, η εν λόγω τοποθέτηση δεν κατάφερε να πείσει τον κόσμο με τον Stevenson να επιστρέφει και να επεξηγεί ότι δεν υφίσταται downgrade καθώς δεν παρουσίασαν κάτι ακατόρθωτο για να ξεγελάσουν τους καταναλωτές. Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τέτοιου είδους σχολιασμοί και παράπονα είναι λόγοι για τους οποίους οι developers διστάζουν να μιλήσουν για τους τίτλους τους κατά τη διάρκεια ανάπτυξης.

Εν τέλη, ο τίτλος θα κριθεί μετά την κυκλοφορία του, στις 7 Σεπτεμβρίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN Greece Marvel's Spider-Man: Λεπτομέρειες ήρθαν στο φως για το DLC Marvel's Spider-Man (PS4) Trailer - Just the Facts: Combat Νέο trailer του Spider-Man μας αποκαλύπτει μέρη της Νέας Υόρκης

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα