Aποχωρεί η Emmy Rossum από την σειρά "Shameless"

Σας εξέπληξε;

Η Emmy Rossum ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε για 9 σεζόν, "Shameless".

Η Rossum, η οποία ενσάρκωνε την Fiona Gallagher από την πρώτη σεζόν, ανακοίνωσε τα νέα μέσα από μια δημοσίευσή της στο Facebook. Η ηθοποιός ευχαρίστησε το cast, το συνεργείο και τους fans της σειράς για την συνεχή υποστήριξη που δείχνουν στο "Shameless" από το 2011 μέχρι σήμερα.

"Ο Malcolm Gladwell λέει

ότι χρειάζονται 10.000 ώρες για να γίνει κάποιος καλός σε κάτι. Για να γίνει επαγγελματίας", έγραψε η Rossum. "Με βάση τους υπολογισμούς μου, 100 επεισόδια, 7 ημέρες ανά επεισόδιο, 12 ώρες την ημέρα, είμαστε κοντά στις 10.000 ώρες. Άρα είμαστε καλοί σε αυτό".

Η αφίσα του "Shameless" για την 9η σεζόν, μέσω Twitter.

"Μπορώ να πω με σιγουριά ότι το cast και το συνεργείο, με τους οποίους ήταν μεγάλη μου τιμή να συνεργάζομαι, είναι επαγγελματίες. Είμαι περήφανη και γεμάτη ευγνωμοσύνη", έγραψε.

Μέσα από το γράμμα της, η Rossum μιλά για την οντισιόν που έδωσε ως Fiona, το πόσο επηρέασε την ζωή της ο χαρακτήρας και τις γνωριμίες που έκανε μέσα από τη σειρά.

"Ξέρω ότι η ιστορία θα συνεχιστεί χωρίς εμένα για τώρα", είπε η Rossum. "Η ιστορία των Gallagher δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πάντα θα υποστηρίζω την οικογένειά μου. Μην σκέφτεστε ότι έφυγα, απλά ότι μετακόμισα λίγο παρακάτω".

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες γράμμα της Rossum εδώ. Η 9η σεζόν του "Shameless" θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στο Showtime.

IGN Greece Το πρόσωπο του KFC γίνεται ο The Mountain του "Game of Thrones" Νέα πνοή δίνει το Showtime στην Heddy Lamar μέσω της Gal Gadot Έρχεται νέα σειρά-ντοκιμαντέρ από τον LeBron James

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα