Sony Pre-TGS Conference: Κάθε νέο παιχνίδι που ανακοινώθηκε

Η ποικιλία είναι μεγάλη.

H Sony διοργάνωσε ένα pre-Tokyo Game Show conference, το PlayStation Lineup Tour, και μέσα από αυτό ήρθαν πολλές νέες ανακοινώσεις.

Πάμε να δούμε όλα τα νέα παιχνίδια παρακάτω:

Kingdom Hearts VR Experience - Ενώ φαίνεται να είναι μια συλλογή από διάφορες στιγμές της σειράς Kingdom Hearts, δεν γνωρίζουμε πολλά

περισσότερα για το νέο αυτό παιχνίδι, εκτός από το ότι θα χρησιμοποιείτε σίγουρα ένα Keyblade. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Judge Eyes (Project Judge) - Το νέο παιχνίδι του στούντιο πίσω από τη σειρά Yakuza φαίνεται να είναι ένα narrative action game για την επίλυση ορισμένων δολοφονιών και ακολουθεί τους δικηγόρους της υπόθεσης. Λέτε να είναι το crossover Yakuza/Ace Attorney που περιμένουμε;

Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered - Το co-op GameCube Final Fantasy spin-off έρχεται σε PS4 και Switch το 2019 (αν και αυτή η ημερομηνία για την ώρα ισχύει μόνο για την Ιαπωνία για την ώρα) και θα περιλαμβάνει online play.

Studio Istolia - Ανώνυμο παιχνίδι: Το Studio Istolia ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι, που θα τρέχει στην Unreal Engine και θα είναι κάποιου είδους μεσαιωνικό παιχνίδι φαντασίας. Μάλιστα θα γίνει σε συνεργασία με την Square Enix, αλλά για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω.

Samurai Spirits - Μια νέα προσθήκη στη σειρά Samurai Shodown έρχεται σε PS4 το 2019. Λαμβάνοντας χώρα το 1787, το trailer δείχνει ένα fighting παιχνίδι επικεντρωμένο στα όπλα και μοιάζει να έχει εμπνευστεί από το Street Fighter 5, αλλά με μια μεγαλύτερη έμφαση στα special moves.

Everybody's Golf VR - H δημοφιλής σειρά golf της Sony λαμβάνει την VR προσθήκη που της αξίζει το 2019.

Gungrave Gore - Ένα νέο παιχνίδι βασισμένο στο γνωστό anime έρχεται στην Ιαπωνία τον χειμώνα του 2019, αλλά, εκτός από ένα πολύ σύντομο trailer, δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες.

Dogfighter: World War 2 - Με πιθανό πλαίσιο κυκλοφορίας την επόμενη άνοιξη, το παιχνίδι φαίνεται να είναι ένα εξαιρετικό flight combat game που χρησιμοποιεί ιστορικά ακριβή αεροπλάνα από την 10ετία του '40.

Project Awakening: Η CyGames ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι, με όνομα Project Awakening. O τίτλος είναι action RPG, ενώ το trailer, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, γράφει: "It's time for the wolves of war to awaken...".

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceSekiro: Shadows Die Twice - TGS Trailer (Αγγλικοί Υπότιτλοι)TGS 2018: Το Judge Eyes είναι το νέο παιχνίδι από το στούντιο του YakuzaSamurai Spirits - Reveal Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα