Πάρκερ: «Οι Σπερς μου έκαναν προσφορά»

Ο Τόνι Πάρκερ υπογράμμισε πως οι Σαν Αντόνιο Σπερς έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους, όμως ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω… Μάικλ Τζόρνταν. Όπως υπογράμμισε ο Γάλλος παίκτης ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει από το Σαν Αντόνιο.

Αρχικά, ο Πάρκερ υπογράμμισε: «Οι Σπερς μου πρόσφεραν τα ίδια χρήματα με τη Σάρλοτ, αλλά είχε να κάνει με το ρόλο. Δεν ήταν θέμα χρημάτων. Είναι σημαντικό να το γνωρίζει ο κόσμος
αυτό επειδή πολλοί ένιωθαν θυμωμένοι με τους Σπερς υποθέτοντας πως δεν μου πρόσφεραν τίποτα. Μου πρόσφεραν κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν ήθελα να καταλήξω βοηθός προπονητή. Αυτό ήταν ο ρόλος που μου πρόσφεραν ενώ ήθελα να παίξω».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος παίκτης συμπλήρωσε: «Όταν ο Μάικλ Τζόρνταν, το είδωλο μου, με κάλεσε στο τηλέφωνο σκέφτηκα: ας το κάνω. Ήταν αυτός που με έκανε να θέλω να παίξω μπάσκετ. Το να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα θα είναι εκπληκτικό».

Τέλος, ο έμπειρος γκαρντ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πως δεν είχε πει ότι θα έκλεινε την καριέρα του στους Σπερς: «Η φανέλα μου θα αποσυρθεί από το Σαν Αντόνιο, σίγουρα, αλλά έτσι παρεξήγησαν αυτά που είπα όταν βρισκόμουν στην Κίνα. Είπαν πως θα κλείσω την καριέρα μου με τους Σπερς, αλλά στην πραγματικά εγώ είπα πως η φανέλα μου θα κρεμιέται στην οροφή».
Keywords
Τυχαία Θέματα