Smartfootball Athens Camp 2018

Με υπερηφάνεια, ενθουσιασμό και ανυπομονησία, σας ανακοινώνουμε ότι το Smartfootball Athens Camp 2018 είναι γεγονός. Οι εγγραφές συνεχίζονται.

Η World Sports σε συνεργασία με την ισπανική Tecnifutbol διοργανώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το Smartfootball Athens Camp, για παιδιά από 7 έως 18 ετών.

Το camp θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου
από 2 έως 6 Ιουλίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με τη νέα, καινοτόμο μεθοδολογία Smartfootball και να γνωρίσουν την Καταλανική φιλοσοφία.

Το πρόγραμμα του Camp περιλαμβάνει καθημερινά 2 προπονητικές μονάδες και ένα θεωρητικό μάθημα με την καθοδήγηση κορυφαίων Ισπανών προπονητών της Tecnifutbol. Οι προπονητές είναι κάτοχοι διπλώματος Uefa Pro & Α και εξειδικευμένοι στην μεθοδολογία Smartfootball.

Επικεφαλής του προπονητικού team θα είναι ο διευθυντής μεθοδολογίας της Tecnifutbol κάτοχος διπλώματος UEFA PRO Ambròs Segura.

Την επιμέλεια του προγράμματος για τους τερματοφύλακες θα έχει ο Enric Gutiérrez κάτοχος UEFA PRO Goalkeepers Coach, επικεφαλής προπονητής τερματοφυλάκων της Tecnifutbol και στενός συνεργάτης του γνωστού προπονητή τερματοφυλάκων Hans Leiter στην Ακαδημία Hans Leiter Goalkeeping.

Ο κορυφαίος παίκτης του Camp θα ταξιδέψει εντελώς δωρεάν στην Ισπανία για να προπονηθεί στην Tecnifutbol International Academy στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο Complex Esportiu Futbol Salou και σε καταλανικούς συλλόγους.

Το Smartfootball είναι μια μεθοδολογία που βασίζεται στον εγκέφαλο και την πλαστικότητα του. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα ενδυνάμωσης του εγκεφάλου, που έχει σαν στόχο να εκπαιδεύσει έξυπνους και δημιουργικούς ποδοσφαιριστές. Είναι το αποτέλεσμα της εισαγωγής της γνωστικής νευροεπιστήμης στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Δημιουργός του Smartfootball είναι ο Juan Luis Martinez Garcia ο όποιος έχει εφαρμόσει την μεθοδολογία σε κορυφαίες ακαδημίες ως Τεχνικός Διευθυντής στις ακαδημίες της Εσπανιόλ και της Ντιναμό Μόσχας και ως διευθυντής μεθοδολογίας στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολούθησε το μότο του Smartfootball, “το Ποδόσφαιρο βασίζεται στον Εγκέφαλο”.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και έλα να γνωρίσεις την Καταλανική φιλοσοφία!

Επωφεληθείτε από τις προσφορές της World Sports. Έκπτωση για έγκαιρη εγγραφή έως τις 5 Ιουνίου και ειδική τιμή για αδέρφια.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό τον λόγο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Keywords
Τυχαία Θέματα