Shazam!: Ο πιο δυνατός άνθρωπος της Γης παραμένει στην 1η θέση του box office

Πες τη μαγική λέξη.

Το "Shazam!" βρέθηκε για άλλη μια φορά στην πρώτη θέση του box office των ΗΠΑ, αφήνοντας πίσω του τις δύο νέες εισαγωγές της εβδομάδας, "Little" και "Hellboy".

Πιο συγκεκριμένα, ο πιο "δυνατός άνθρωπος της Γης" είδε τα έσοδά της ταινίας του να ανεβαίνουν κατά $25,1 εκ., έχοντας πτώση ύψους -53%, ενώ μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει $258,8 εκ. παγκοσμίως. Το "Little" έκανε πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα με έσοδα που άγγιξαν

τα $15,5 εκ., ενώ το remake του "Hellboy" είχε δαιμονικά έσοδα ύψους $12,1 εκ. παρά τις προβλέψεις που το ήθελαν να ακουμπά τα $20 εκ.

Στις υπόλοιπες θέσεις βλέπουμε το remake του μυθιστορήματος του Stephen King, "Pet Sematary" ($76,8 εκ. παγκοσμίως), το οποίο είδε μια πτώση -59%, το live-action "Dumbo" ($177 εκ. παγκοσμίως), το οποίο είχε και αυτό πτώση ύψους -49,6%, ενώ τα "Captain Marvel" και "Us" δεν αποχωρίζονται τη θέση τους στο box office, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει έξι και τέσσερις εβδομάδες από την κυκλοφορία τους, αντίστοιχα.

Τέλος, το εφηβικό "After" και η ταινία κινουμένων σχεδίων "Missing Link" έκαναν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από $6,2 εκ. και $5,8 εκ. αντίστοιχα.

Δείτε παρακάτω το Top 10 του box office των ΗΠΑ:

Shazam! - $25,1 εκ. Little - $15,5 εκ. Hellboy - $12 εκ. Pet Sematary - $10 εκ. Dumbo - $9,1 εκ. Captain Marvel - $8,6 εκ. Us - $7 εκ. After - $6,2 εκ. Missing Link - $5,8 εκ. The Best of Enemies - $2 εκ.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece To Shazam! κατέκτησε την πρώτη θέση του box office Το "Us" τρομοκράτησε τους θεατές και κατέκτησε την πρώτη θέση στο box office Στην πρωτιά του box office βρίσκεται η Captain Marvel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα