Νέα στοιχεία για τους χαρακτήρες του Star Wars: The Mandalorian

Λίγο info για να καλύψουμε την πείνα μας για πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration 2019, πραγματοποιήθηκε πάνελ για την επερχόμενη live-action σειρά του Disney+, "The Mandalorian". Για πρώτη φορά μάθαμε μερικές πληροφορίες για τους χαρακτήρες, ενώ οι τυχεροί που βρισκόντουσαν εκεί είδαν ένα βίντεο από τα γυρίσματα, teaser trailer και sneak peek (μπορείτε να δείτε στα links αν δεν έχουν κατέβει).

Για τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Mandalorian, που υποδύεται ο Pedro

Pascal (Game of Thrones) δεν μάθαμε κάτι σημαντικό πέρα από το όνομα του πλοίου του, το Razorcrest. "Δεν ξέρω τι μπορώ να πω και τι όχι. Ο Mandalorian είναι ένας μυστήριος, μοναχικός gunfighter στα μακρινά σημεία του γαλαξία. Κάποιοι ίσως πουν ότι έχει αμφιβόλου ηθικής χαρακτήρα, κάτι το οποίο είναι κοντά σε λογική με αρκετά από τα καλύτερα γούεστερν και σαμουράι [φιλμ]. Όλα τα καλά πράγματα. Είναι badass", σχολίασε ο ηθοποιός.

Η Gina Carano (Fast & Furious 6) υποδύεται την Kara Dune μία πρώην επαναστάτρια shock-trooper. Η ηθοποιός περιέγραψε την χαρακτήρα της ως μοναχική, με δυσκολία να ενταχθεί στην κοινωνία μετά τις εμπειρίες που είχε.

Ο τρίτος ηθοποιός που βρέθηκε στο πάνελ ήταν ο Carl Weathers (Rocky), που υποδύεται τον υπεύθυνο μιας ομάδας κυνηγών επικηρυγμένων - τον Grief Marga. "Είναι ένας τύπος που τρέχε μια ομάδα κυνηγών επικηρυγμένων. Ψάχνει κάποιον να του βρει ένα προϊόν που θέλει ένας πελάτης. Αξίζει πολλά, είναι αρκετά πολύτιμο. Μαντέψτε ποιον βρίσκει; Βρίσκει έναν κυνηγό με το όνομα Mandalorian... τον προσλαμβάνει, τον στέλνει εκεί έξω και ο Mando κάνει αυτό που χρειάζεται να γίνει", είπε ο Weathers.

Στη σειρά παίζουν επίσης οι Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Omid Abtahi, Emily Swallow, και Werner Herzog, αλλά δεν αποκαλύφθηκε κάτι σχετικό με τους χαρακτήρες τους.

Όπως μάθαμε πριν μερικές ημέρες, το "The Mandalorian" θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου στο Disney+.

Σε άλλα νέα από το "The Mandalorian", ο συνθέτης που θα ντύσει μουσικά τη σειρά προστέθηκε, ήδη, στην ομάδα. Στη σκηνοθεσία περιμένουμε γνωστά ονόματα από το MCU, ανάμεσα τους οι αδερφοί Russo, ο Jon Favreau, ο Taika Waititi και ο Peyton Reed.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Το μεγαλείο του Mandalorian δείχνει η νέα αφίσα της σειράς Star Wars: The Mandalorian - Πρώτες φωτογραφίες
Keywords
Τυχαία Θέματα