SDCC 2018: Γιατί ο Venom δεν έχει το λευκό έμβλημα αράχνης στο στήθος του;

Χωρίς τον Spiderman, δεν θα έχει και το σύμβολο;

Ο σκηνοθέτης του "Venom", Ruben Fleischer, εξήγησε γιατί λείπει το άσπρο σύμβολο αράχνης στο στήθος του Venom στην επερχόμενη ταινία.

Όταν ερωτήθηκε από το IGN για την έλλειψη συμβόλου στο νέο υλικό που αποκαλύφθηκε αποκλειστικά στο San Diego Comic-Con, ο Ruben εξήγησε ότι το λογότυπο της αράχνης δεν θα είχε νόημα καθώς αυτή η επανάληψη του "Venom" δεν ξεκίνησε με τον Spider-Man.

"Αν κοιτάξετε τα κόμικς, στον χαρακτήρα Venom, υπάρχουν μόνο στοιχεία του λευκού μέσα στην στολή του. Επειδή, όμως, ο χαρακτήρας μας δεν προέρχεται από τον Spider-Man, δεν έχει νόημα να βάλουμε μια αράχνη στο στήθος του, όπως θα μπορούσαμε ενδεχομένως, παρόλο που μερικοί άνθρωποι αισθάνονται ότι είναι ανακριβές, αλλά υπάρχουν πολλά λευκά και θέλαμε να του δώσουμε ένα ξεχωριστό μοτίβο. "

Συνέχισε να εξηγεί ότι τα λευκά σημάδια έχουν περισσότερο σκοπό μόνο για αισθητική, λέγοντας: "Αν έχεις ένα μαύρο χαρακτήρα, ειδικά σε νυχτερινές σκηνές, απλώς εξαφανίζεται... Επειδή δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το σύμβολο του Spider-Man, θέλαμε να του δώσουμε ένα άλλο γραφικό στοιχείο και εκείνες οι φλέβες που σχηματίστηκαν στο στήθος του ήταν μια πρωτότυπη ιδέα που μόλις την είδαμε φαινόταν πραγματικά 'κουλ'".

Για περισσότερα σχετικά με το "Venom", μπορείτε να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη του Ruben Fleischer παρακάτω:

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.IGN Greece"Venom": Νέα φωτογραφία από την ταινία, Ο Tom Hardy συγκρίνει τον χαρακτήρα με το "Ren and Stimpy"Επιτέλους ξεκαθαρίστηκε η προφορά του 'Symbiote'Ο Woody Harrelson ποντάρει στο μέλλον του "Venom"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα