SDCC 2018: Για κάποιους χαρακτήρες του "My Hero Academia" μίλησε ο Kohei Horikoshi

Η έμπνευση πίσω από τον All Might και ο πατέρας του Deku.

Στο SDCC 2018 παρευρέθηκε ο Kohei Horikoshi, ο δημιουργός του "My Hero Academia" ("Boku no Hīrō Akademia"), και απάντησε σε ερωτήσεις των φαν για τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς manga και anime.

Δύο χαρακτήρες κέντρισαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του Horikoshi, και απάντησε αρκετά κατατοπιστικά. Αρχικά ο χαρακτήρας του μυώδη Toshinori Yagi, ευρύτερα γνωστός ως All Might, και η έμπνευση πίσω από

τη δημιουργία του προκάλεσαν την απορία ενός φαν της σειράς. Σύμφωνα με ένα tweet του χρήστη @debaoki ένα μέλος του κοινού ρώτησε " Ο All- Might είναι ένας τόσο υποστηρικτικός μέντορας. Βασίζεται σε κάποιον από τη ζωή σας;" και ο Horikoshi απάντησε πως "Όχι, σε κανέναν από την πραγματική ζωή. Τον βάσισα στον Goku από το 'Dragon Ball'".

Η απάντηση του όχι μόνο απαντά στην έμπνευση πίσω από τον All Might αλλά και στο πόση αγάπη έχει ο Horikoshi για τα anime, τα οποία έχει συμπεριλάβει στη δική του σειρά. Με τα λόγια του ήταν σαν να έλεγε πως ο Goku αποτελεί μέρος της ζωής του, αλλά όχι αυτής στον πραγματικό κόσμο. Σε κάθε περίπτωση, η αποκάλυψη δεν αποτέλεσε και μεγάλη έκπληξη αφού, σαν τον Goku του "Dragon Balls" ο All Might έχει χαρακτηριστεί ως σύμβολο ειρήνης και η δύναμη του, επιπλέον, δύσκολα ανταγωνίζεται.

Η επόμενη αποκάλυψη δεν αφορά έναν χαρακτήρα που έχουμε δει στη σειρά, αλλά έναν που περιμένουμε να δούμε. Κάποιος άλλος φαν ρώτησε τον Horikoshi σχετικά με τον πατέρα του Izuku Midoriya, το που βρίσκεται και το αν θα τον δούμε ποτέ. "Ο πατέρας του Deku θα αποκαλυφθεί στο μέλλον", δήλωσε ο Horikoshi και αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του κοινού για αυτόν τον χαρακτήρα. Περισσότερες όμως λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές.

Μία αποκάλυψη για ακόμα έναν χαρακτήρα του "My Hero Academia" ήρθε από συνέντευξη του Horikoshi. Την είδηση μετέφερε το comicbook

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, ο Mezo Shoji, ο μαθητής με τα έξι χέρια που δεν περνάει καθόλου απαρατήρητος, θα έχει μια ιστορία εξ'ολοκλήρου δική του. "Στην πραγματικότητα έχουμε μία ιστορία με τον Shoji ήδη σχεδιασμένη, οπότε πιθανόν να τη συμπεριλάβουμε κάπου".

Η δήλωση αυτή ήρθε μετά από μία ερώτηση σχετικά με το σε ποιον χαρακτήρα θα ήθελε ο Horikoshi να δώσει έμφαση στην επόμενη σεζόν. "Αν πρόκειται για τα κορίτσια, τότε θα διάλεγα την Ashido. Είναι εξίσου χαριτωμένη και ένας καλός χαρακτήρας, οπότε θα επέλεγα να γράψω για αυτή", απάντησε για τα κορίτσια και συμπλήρωσε για τα αγόρια της σειράς, " Αν πρόκειται για τα αγόρια, τότε θα επέλεγα τον Sero, τον τύπο που έχει ικανότητες σαν του Spider-Man που θα μπορούσαν να έχουν εξαιρετικά δραστικά αποτελέσματα".

Ίσως στο μέλλον οι δύο αυτοί χαρακτήρες ακολουθήσουν τον Mezo και αποκτήσουν ένα ή και μερικά κεφάλαια και επεισόδια για τη ζωή τους.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Οι εξωγήινοι επιστρέφουν στο νέο trailer του Roswell, MexicoSDCC 2018: Ο Geoff Johns αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο του projectSDCC 2018: Ματιές στο παρελθόν του Joker θα δούμε στο επόμενο τεύχος "Justice League"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα