SDCC 2018: Πολλά tease και κανένα easter egg για το πάνελ του "Legion"

"Περήφανος παππούς" η Marvel.

Ο επικεφαλής της Marvel TV, Jeph Loeb, κατά τη διάρκεια του πάνελ της σειράς στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, έριξε λίγο φως στη συνέχεια της σειράς "Legion", καθώς και στα πολύπλοκα μονοπάτια των δικαιωμάτων που αφορούν τους χαρακτήρες των X-Men, αποκαλύπτοντας πως αφού η Fox κρατάει ακόμα

τα δικαιώματα όλων των X-Men και των συγγενικών ιδιοκτησιών, τότε "οι σειρές που πλέον είναι στην Fox και οι X-Men χαρακτήρες τους, είναι υπό τις οδηγίες τους, οπότε μέσω της συνεργασίας μας με το FX βρίσκουμε έναν τρόπο να είμαστε μέρος της διαδικασίας και της δημιουργίας".

Εικόνα μέσω Twitter

Ο Loeb επίσης είπε πως αντί να πάρει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση της σειράς, η Marvel προτίμησε να μείνει ένας "περήφανος παππούς" για το "Legion", δοξάζοντας τη σειράς μιας και "δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο που κάνουμε".

Όσον αφορά τα crossover και τα easter egg μεταξύ των ιδιοκτησιών, το οποίο περιλαμβάνει και την πιθανότητα να εμφανιστεί ο πατέρας του David, που δεν είναι άλλος από τον Καθηγητή Xavier, καλύτερα να μην περιμένουμε πολλά αφού ο Loeb είπε: "Υπάρχει μια ολόκληρη πολιτική σκάλα που πρέπει ν' ανεβοκατεβούμε. Υπάρχουν οι Fox ταινίες και μετά είναι το FX και η Fox γενικά, υπάρχει η Marvel και η Marvel Studios... το γεγονός ότι αυτή η σειρά είναι τόσο καλή, είναι απόδειξη των ταλέντων που έχουν αυτοί οι άνθρωποι". Συνέχισε λέγοντας να μην ψάξουμε συνδέσεις με άλλες σειρές. "Δεν θέλουμε να έχουμε easter egg λες και είμαστε καμιά easter egg φάρμα" εξηγεί ο Loeb. "Θέλουμε να κάνουμε όσα ο [δημιουργός] Noah [Hawley] νιώθει πως πρέπει να γίνουν".

Όσο για το cast ήταν αρκετά μαγκωμένο όσον αφορά το φινάλε της 2ης σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής Dan Stevens παραδέχτηκε πως έμεινε έκπληκτος από το τέλος του κύκλου, αλλά πως ουσιαστικά ήταν πολύ ευθυγραμμισμένο με τον χαρακτήρα του David: "Αν γνωρίζετε καθόλου τα κόμικ, θα ξέρετε πως υπάρχει μια πιθανότητα που θέλει αυτόν τον τύπο που συμπαθούμε, να γίνει ο μεγαλύτερος κακός στο σύμπαν. Σχετικά με το πού τελείωσε η 2η σεζόν, ήταν σοκαριστικό γιατί υποστηρίζεις τον David και την Syd και θες να τους δεις να πετυχαίνουν".

Τώρα, για τις γνώσεις του σχετικά με την 3η σεζόν, ο Stevens είναι όσο ανίδεος όσο και το κοινό που τον ρωτάει. "Ξέρω ότι η Lenny θα έχει σίγουρα κάποιον λόγο, φύγαμε μαζί με κάποιον τρόπο και η Syd είναι κάπως θυμωμένη. Αλλά δεν ξέρω και πολλά σ' αυτήν τη φάση".

Εικόνα μέσω Twitter

Το φινάλε της σειράς φαίνεται να έθετε την Syd ως τη νέα ηρωίδα ενάντια στον David, αλλά η Rachel Keller που την υποδύεται, παραδέχτηκε πως ίσως ο χαρακτήρας της να μην είναι έτοιμος για να γίνει ηγέτης και να αντιμετωπίσει τον άντρα που αγαπάει με αυτόν τον τρόπο, ελπίζοντας πως ο νέος κύκλος θα εξερευνήσει αυτήν τη σύγκρουση και την αβεβαιότητα της Syd. "Ίσως να μην ξέρει πραγματικά τι πρέπει να κάνει, ίσως να αποτύχει. Τι κάνει ένας ήρωας όταν όλα καταρρέουν;"

Τέλος, μια ακόμα ερώτηση εξαιρετικά σημαντική για τη συνέχεια της σειράς ήταν το αν θα υπάρξει κάποια μουσικοχορευτική σκηνή στην 3η σεζόν. "Αν ταιριάζει, θα δούμε" είπε ο παραγωγός Nathaniel Halpern. "Αυτό είναι το περίεργο με αυτήν τη σειρά, αλλά και το φοβερό, το να μην επαναπαύεσαι. Αν υπάρχει κάποιος νέος τρόπος για να βάλουμε μια χορευτική σκηνή, σίγουρα θα το κάνουμε."

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Ξαναλανσάρεται το "Marvel Knights" με επικεφαλής τον συγγραφέα του "Venom"SDCC 2018: Νέους αντιπάλους, επέτειο και νέες προκλήσεις στην 5η σεζόν του "The Flash"SDCC 2018: Το νέο κόμικ Green Lantern θα επικεντρώνεται στην ζωή του Hal Jordan ως "αστυνόμος" του διαστήματος

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα