SDCC 2018: Το νέο trailer του "Riverdale" φέρνει τα πάνω κάτω

Καταφθάνει η νέμεσις του Archie.

Προσοχή! Ακολουθούν spoilers από την 2η σεζόν και πιθανά spoilers από την 3η σεζόν.

Πολλές πληροφορίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για την τρίτη σεζόν του "Riverdale.Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί ο Archie από την έναρξη της σεζόν, καινούριοι χαρακτήρες θα προστεθούν, ο χρόνος θα τρέξει μπροστά και ένα επεισόδιο θα έχει διαφορετικό ρυθμό.

Ένα ολόκληρο καλοκαίρι θα μεσολαβήσει για τους ήρωες της σειράς, και

η υπόθεση θα προχωρήσει 3 μήνες μπροστά, όπως εξήγησε η Lili Reinhart. "Ξεκινώντας την 3η σεζόν, θα βρεθούμε 3 μήνες μπροστά από εκεί που μας άφησε η 2η", εξήγησε η Reinhart. "Πέρασαν ολόκληρο ο καλοκαίρι και τώρα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο σχολείο".

Ο KJ Apa, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον περιβόητο Archie, ανέφερε πως "Η τρίτη σεζόν ξεκινάει με τη δίκη του Archie", μια λογική εξέλιξη μετά από το φινάλε της δεύτερης σεζόν και τις άδικες κατηγορίες που τον βαραίνουν. "Υποθέτω ότι θα δούμε αν θα φύγει τελικά ή όχι", συμπλήρωσε ο Apa σχετικά με την έκβαση της δίκης και δεν ήταν ο μόνος που μίλησε για τα γεγονότα του επόμενου κύκλου.

Η Betty Cooper που ενσαρκώνει τον χαρακτήρα της Lili Reinhart μας προϊδέασε σχετικά με την εξέλιξη του δικού της χαρακτήρα και του Jughead (Cole Sprouse). Με το πέρας της δεύτερης σεζόν είδαμε τον F.P. Jones (Skeet Ulrich) να αποσύρεται από τη θέση του ως Serpent King και να τον διαδέχεται ο Jughead, ο οποίος ζήτησε από τη Lili να γίνει η βασίλισσα του. "Στην αρχή της σεζόν, θα τη δείτε να κατέχει αυτόν τον τίτλο", δήλωσε η Cooper. Για την σχέση τους συμπλήρωσε πως, "Αυτή τη στιγμή είναι σαν συμπαγής βράχος. Ξεκινούν την 3η σεζόν ως το ερευνητικό δίδυμο που ήταν και στην πρώτη- καταπιάνονται με ένα από τα νέα μυστήρια της 3η σεζόν".

Σχετικά με τους Serpents, ο showrunner Robert Aguirre- Sacasa μας προϊδέασε πως "θα προσπαθούν να διατηρήσουν την ειρήνη μεταξύ των Serpents, Ghoulies και Hiram, αλλά σύντομα θα διαταραχθεί από το πρώτο επεισόδιο".

Παράλληλα, ο Casey Cott που υποδύεται τον Kevin Keller, μίλησε για τη σχέση του με τον χαρακτήρα της Ashleigh Murray, Josie McCoy. "Άκουσα μία φήμη ότι μπορεί να μετακομίσουμε μαζί φέτος".

Πολλές πληροφορίες δόθηκαν μέσα από το καινούριο trailer, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Στην επόμενη σεζόν θα γνωρίσουμε και τη μητέρα του Jughead, Gladys, και την αδερφή του Jellybean, περίπου στο 8ο ή στο 9ο επεισόδιο. Μαζί τους, θα περιμένουμε και ένα επεισόδιο από το μακρινό παρελθόν, όταν οι γονείς του τωρινού "Riverdale" πήγαιναν ακόμα στο Λύκειο. Τις νεαρότερες εκδοχές των γονιών θα υποδυθούν τα παιδιά τους, αντί να προστεθούν νέοι ηθοποιοί στο cast.

Ωστόσο, νέοι ηθοποιοί θα καταφθάσουν στη σειρά για άλλους ρόλους. Η Penelope Ann Miller ("Carlito's Way"), θα λάβει τον ρόλο της εισαγγελέως Ms. Wright, "την εισαγγελέα δίωξης που έχει υπ'ευθύνη της την υπόθεση του Archie. Με μία καταδίκη στο μυαλό της, θα συνδέσει μεταξύ τους ανόμοιες στιγμές από τη νεαρή ηλικία του Archie για να τον παρουσιάσει ως ένα επικίνδυνο, βίαιο κοινωνιοπαθή, ικανό να διαπράξει ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Η ελευθερία του θα κρέμεται από μία κλωστή", γράφτηκε μέσω μιας συνέντευξης τύπου. Φαίνεται πως η Miller θα λάβει έναν ρόλο, ίσως όχι villain, αλλά σίγουρα μίας νέμεσις για τον Archie.

Και ενώ η ζωή του δεν θα μπορούσε να γίνει δυσκολότερη, η κοπέλα του, Veronica, θα "γίνει επιχειρηματίας για την 3 σεζόν", σύμφωνα με τη Camila Mendes που την υποδύεται. "[...] Θα δείξουμε ότι δεν είναι ένα κακομαθημένο πλούσιο κορίτσι". Για τη σχέση της με τον Archie δήλωσε πως, "Πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε μερικά προβλήματα", και γέλασε."Η απόσταση και ο χωρισμός, αν τελικά φύγει, θα είναι δύσκολος", συμφώνησε ο Apa.

Μερικές ακόμα πληροφορίες που αφορούν την οικογένεια της Betty έγιναν γνωστές. Παρά την ευτυχή κατάσταση στην οποία θα βρεθεί η ίδια, οι συνθήκες στην οικογένεια της δεν θα είναι τόσο ειδυλλιακές. Η αποκάλυψη για τον ρόλο του πατέρα της ως Black Hood κόστισε αρκετά, και η Betty θα περάσει το καλοκαίρι της ασκώντας την πρακτική της για να "κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι της για να μην σκέφτεται τον πατέρα της", σύμφωνα με τη Reinhart.

Σε χειρότερη κατάσταση θα βρεθούν η μητέρα, Alice, και η αδερφή της, Polly, οι οποίες θα ενσωματωθούν πλήρως στην θρησκεία της "The Farm" και θα προσπαθήσουν να παρασύρουν και τη Betty. " Η Alice και η Polly σχεδόν της επιτέθηκαν. Η νέα, περίεργη πνευματικότητα τους της λέει ότι χρειάζεται να ακούσει τη δική της ψυχή και να αντιμετωπίσει τα δικά της προβλήματα. Οπότε η Betty θα απομακρυνθεί από αυτές".

Στην επόμενη σεζόν περιμένουμε, επιπλέον, ακόμα ένα μιούζικαλ επεισόδιο. "Δεν μπορώ να σκεφτώ το 'Riverdale' χωρίς κάτι τραγικό με ένα μιούζικαλ επεισόδιο", δήλωσε ο Cole Sprouse. Στην προηγούμενη σεζόν, με έμπνευση το "Carrie: The Musical", το επεισόδιο του φόνου γυρίστηκε ως μιούζικαλ, μια ιδέα που υπήρξε συναρπαστική για το showrunner της σειράς Roberto Aguirre-Sacasa.

Την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου, περιμένουμε την πρεμιέρα της επόμενης σεζόν του "Riverdale" και μαζί την αποκάλυψη όλων των εξελίξεων.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Οι εξωγήινοι επιστρέφουν στο νέο trailer του Roswell, MexicoSDCC 2018: Ο Geoff Johns αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο του projectSDCC 2018: Ματιές στο παρελθόν του Joker θα δούμε στο επόμενο τεύχος "Justice League"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα