SDCC 2018: O Stewart Copeland επιστρέφει στο Spyro Reignited Trilogy

Περισσότερη νοσταλγία.

Activision και Toys for Bob ανακοίνωσαν μια νέα λειτουργία στο Spyro Reignited Trilogy που επιτρέπει στους παίκτες να αλλάζουν μεταξύ των πρωτότυπων και των remastered soundtracks του παιχνιδιού ενώ παίζουν μέσω των επιπέδων.

Η ανακοίνωση ήρθε στο Spyro: Reigniting a Legend

Panel, μαζί με νέα ότι ο Stewart Copeland, ο αρχικός συνθέτης της σειράς, επέστρεψε στο franchise για να δημιουργήσει soundtracks για τη νέα τριλογία.

Ο Copeland έπαιξε ένα κλιπ του soundtrack στο πάνελ, γνωστό ως Tiger Train, το οποίο έχει αναγνωρίσιμες ορχήστρες-ροκ ήχους από τα πρώτα τρία παιχνίδια Spyro. Η ηχητική λειτουργία εντός παιχνιδιού επιτρέπει στους παίκτες να αλλάζουν μεταξύ των πρωτοτύπων και των νέων μουσικών έργων του Copeland χωρίς να χάσουν τα αποθηκευμένα τους δεδομένα.

Οι παίκτες απλώς κάνουν κλικ στο μενού επιλογών ενώ παίζουν και πηγαίνουν στο τμήμα μουσικής όπου μπορούν να επιλέξουν την νοσταλγική, πρωτότυπη έκδοση ή τους νέους ήχους. Ο Copeland είπε σε μια δήλωση: "Η δημιουργία νέας μουσικής για το Spyro Reigned Trilogy ήταν απίστευτα διασκεδαστική και νοσταλγική για μένα. Βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο οι fans αγαπούν την μουσική του, νιώθω ζεστασιά τώρα όπως και πριν 20 χρόνια".

Οι Fans είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν gameplay υλικό από το Spyro 2: Ripto's Rage. Το Spyro Reignited Trilogy είναι διαθέσιμο για προαγορά και θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου σε PS4 και Xbox One.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceSpyro Reignited Trilogy Soundtracks - Original vs. RemasteredΣτα βήματα του Bandicoot το Art Box του Spyro Reignited TrilogyUpdate: Νέες νύξεις οδηγούν στην επιστροφή του Spyro the Dragon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα