SDCC: Νύξεις για το πολυαναμενόμενο crossover και trailer για τον νέο κύκλο του "Better Call Saul"

Τον Αύγουστο στη μικρή οθόνη του AMC.

Οι επισκέπτες του San Diego Comic-Con είχαν την ευκαιρία να βρουν μαζεμένους το cast και τους βασικούς συντελεστές του "Breaking Bad" και του prequel του, "Better Call Saul", οι οποίοι νοστάλγησαν μαζί με το κοινό το πολυσυζητημένο δραματικό crime του AMC, ενώ μίλησαν και για το μέλλον του spin-off του που αφορά τον εξαιρετικά ιδιαίτερο δικηγόρο του Walter White, Jimmy McGill, και την ιδιάζουσα πορεία

του προς την περσόνα του Saul Goodman.

Πριν όμως ξεκινήσει το πάνελ, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι ένα νέο trailer για τον επερχόμενο τέταρτο κύκλο του "Better Call Saul", δίνοντας μια γεύση για το πώς ο θάνατος του Chuck παραλύει τους ηθικούς φραγμούς, με την ατάκα του Jimmy να μένει στον νου: "Ξέρεις γιατί ο Θεός έφτιαξε τα φίδια πριν φτιάξει τους δικηγόρους; Γιατί χρειαζόταν την πρακτική."(You know why God made snakes before he made lawyers? He needed the practice.)

Στο πάνελ παρευρέθηκαν οι δημιουργοί της σειράς, Vince Gilligan και Peter Gould, όπως και οι ηθοποιοί Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Rhea Seehorn, Michael Mando και Patrick Fabian. Οι Gilligan και Gould φυσικά δεν θα έφευγαν χωρίς να κάνουν μεγαλύτερες νύξεις αυτήν τη φορά για το πολυαναμενόμενο crossover των δύο σειρών, προειδοποιώντας όμως τους θαυμαστές εξαρχής να μην περιμένουν τις εμφανίσεις των των Walter White (Bryan Cranston) και Jesse Pinkman (Aaron Paul) στην επερχόμενη 4η σεζόν του "Better Call Saul". "Δεν θα δείτε τον Walt ούτε τον Jesse στον 4ο κύκλο" είπε χαρακτηριστικά ο Gilligan, εξηγώντας πως δεν θα ήθελε να βασανίζει τους θεατές, οπότε ένιωσε πως όφειλε να αποτρέψει τους fans από την προσμονή τους για ένα cameo. Ξανατόνισε όμως πως θέλει ακόμα να δει κάποιους χαρακτήρες να κάνουν την εμφάνισή τους τελικά. "Θα ήμασταν αφελείς αν δεν βλέπαμε αυτούς τους τύπους κάποια στιγμή στη σειρά" δήλωσε, ενισχύοντας έτσι τα σχόλια που έκανε νωρίτερα μέσα στον μήνα σχετικά με τον τρόπο που προσπαθεί να βρει για να τους ενσωματώσει.

Αν και ο Δάσκαλος και ο Μαθητής του θα παραμείνουν προς το παρόν απόντες από τη σειρά, ωστόσο είχε προηγουμένως επιβεβαιωθεί πως ο επερχόμενος κύκλος του "Better Call Saul" θα περιλαμβάνει κάποια ιστορία που αναμένεται να φέρει τις δύο σειρές ακόμα πιο κοντά. "Έχουμε μια δευτερεύουσα ιστορία που μπαίνει αρκετά στην περιοχή του Breaking Bad και μας φέρνει σε αυτόν τον κόσμο - ή έστω μας υποδεικνύει ένα μονοπάτι προς την περιοχή του Walter White" είπε ο Gilligan νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του spin-off prequel, Bob Odenkirk, έφτασε επικίνδυνα κοντά στο να αποκαλύψει το τι θα μπορούσε να γίνει, λέγοντας "Υπάρχει μια σκηνή που θα μπορούσε να είναι στο Breaking Bad... Γιατί θα μπορούσε αυτή η μοναδική σκηνή να υπήρχε σε αυτήν τη σειρά;" Συγκεκριμένη απάντηση δεν δόθηκε όπως θα περίμενε κανείς, όμως ξέρουμε πως ο χαρακτήρας του Lalo που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής και ο οποίος αναφέρθηκε στο πιλοτικό επεισόδιο του "Breaking Bad", θα κάνει την εμφάνισή του στην 4η σεζόν και ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί θα είναι ο Tony Dalton, όπως παρουσιάζεται και στην παρακάτω φωτογραφία που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του πάνελ, με τον ίδιο να συνομιλεί με τον Hector Salamanca (Mark Margolis).

Εικόνα μέσω Indiewire

Λόγω των 10 ετών από την πρεμιέρα της πρωταρχικής σειράς και τα πλάνα του prequel, ήταν αναπόφευκτο να μιλήσουν και για τις αλλαγές που έχουν περάσει οι χαρακτήρες τους, κάτι που ο Odenkirk σχολίασε με μια θλίψη όταν χρειάστηκε να αναφερθεί στην μετάλλαξη του Jimmy προς τον Saul: "Με πληγώνει λίγο που τον βλέπω να μεταμορφώνεται στον Saul" είπε, "πήρα [τον Gilligan και τον Gould] και τους ρώτησα αν θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το όνομα [της σειράς]... Είναι δύσκολο γιατί τον συμπαθώ αυτόν τον τύπο", με τον ηθοποιό να πιστεύει πως αυτοί δεν είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά στην εποχή όπου επικρατεί ο Saul, ο Jimmy είναι απλά κρυμμένος κατά κάποιον τρόπο. Ο ηθοποιός ήταν όμως ξεκάθαρος σε ένα θέμα: "Ο Saul Goodman είναι κακός. Λυπάμαι αν σας αρέσει, αλλά είναι ο κακός."

Albert L. Ortega/Getty Images

Ο 4ος κύκλος του "Better Call Saul", που θα αποτελείται από 10 επεισόδια, αναμένεται στο AMC στις 06 Αυγούστου και η επίσημη σύνοψή του έχει ως εξής:

"Στην 4η σεζόν του Better Call Saul, ο θάνατος του Chuck λειτουργεί σαν καταλύτης στην μεταμόρφωση του Jimmy McGill (Bob Odenkirk) στον Saul Goodman. Στον απόηχο του θανάτου του, ο Jimmy κάνει τα βήματά του προς τον κόσμο του εγκλήματος που θα θέσει το μέλλον του ως δικηγόρος -και της σχέσης του με την Kim (Rhea Seehorn) - σε κίνδυνο. Ο θάνατος του Chuck επηρεάζει βαθιά και τους πρώην συναδέλφους του Howard (Patrick Fabian) και Kim, ενώ θα τους βάλει ξανά απέναντι ο ένας από τον άλλο, σε μια διαμάχη που πυροδότησαν τα αδέρφια McGill.

Εν τω μεταξύ, ο Mike Ehrmantraut παίρνει έναν πιο ενεργό ρόλο ως ο νεότερος (κι επιμελέστερος) σύμβουλος ασφαλείας της Madrigal Electromotive. Είναι επικίνδυνοι καιροί για να βρίσκεσαι στο προσωπικό του Gus Fring, καθώς η κατάρρευση του Hector στέλνει κρουστικά κύματα σε όλο τον υπόκοσμο της Αλμπουκέρκης και ρίχνει στο χάος το καρτέλ, καταστρέφοντας τα καλά σχεδιασμένα πλάνα των Gus και Nacho. Ενώ ο Gus αλλάζει πορεία, ο Nacho βρίσκεται εν μέσω θανατηφόρων δυνάμεων."

"Αυτή είναι η καλύτερη σεζόν μέχρι στιγμής" είπε ο Gilligan στον πάνελ SDCC αναφερόμενος στην σεζόν που έρχεται τον επόμενο μήνα. "Η διασταύρωση του Better Call Saul και του Breaking Bad έρχεται όλο και πιο κοντά, πρόσθεσε ο δημιουργός της πολυβραβευμένης σειράς, αυξάνοντας την ανυπομονησία του κοινού. Αναμένουμε λοιπόν.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Μια πρώτη ματιά στο αιματηρό Nightflyers του George R.R. MartinSDCC 2018: Νέα πρόσωπα, νέα τέρατα, νέους κόσμους υπόσχεται η 11η σεζόν Doctor WhoSDCC 2018: To Star Wars: The Clone Wars επιστρέφει!

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα