SDCC 2018: Ανακοινώθηκε η Mystery Box Collector's Edition του Call of Duty: Black Ops 4

Είστε έτοιμοι για περισσότερα ζόμπι;

H Treyarch ανακοίνωσε το edition collectors box για το Call of Duty: Black Ops στο πάνελ τους στο San Diego Comic-Con, μαζί με το ντεμπούτο του πολυ-αναμενόμενου intro cutscene για το Blood of the Dead.

Το Blood

of the Dead είναι μια αναδημιουργημένη εμπειρία κλασσικών ηρώων ζόμπι, συμπεριλαμβανομένων των Richtofen, Dempsey, Takeo, και Nikolai, καθώς ξεκινούν το ταξίδι τους στο Αλκατράζ.

Το Mystery Box Edition του παιχνιδιού σχετίζεται με το Mystery Box του παιχνιδιού και αντικείμενα εμπνευσμένα από το Zombie Mode.

Μαζί με το ίδιο το παιχνίδι, μέσα στο box θα βρείτε Zombies Heroes FiGPiNs από τους Scarlett Rhodes, Bruno Delacroix, Diego Necalli, και Stanton Shaw, ένα πάζλ ζόμπι 1000 κομματιών για τη 10η επέτειο, αποκλειστικό εξώφυλλο για το Dark Horse Zombies Comic issue #1; τρεις λιθογραφίες ζόμπι , ένα PopSocket Call of Duty: Black Ops 4, ένα συλλεκτικό steelbook, specialists icon patches, και game pass για το Call of Duty: Black Ops 4 με πρόσθετο περιεχόμενο.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceCall of Duty: Black Ops 4 Blackout: Ανακοινώθηκε η Beta του MultiplayerBlack Ops 4: To μεγαλύτερο reveal event στην ιστορία του franchiseCall of Duty: Πολλές αλλαγές στα mechanics του Black Ops 4

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα