Prey: Τα Randomized Levels του Mooncrash ξέφυγαν παρατρίχα από το βασικό παιχνίδι

Επανήλθαν όμως στο DLC.

Το Mooncrash DLC του Prey τοποθετεί τα δωμάτια και την θέση των αντικειμένων σε τυχαία σημαία, ώστε να δώσει μια πιο roguelike εμπειρία στο παιχνίδι. Η Arkane Studios μας λέει τώρα ότι μέρος του procedural generation "ήταν σχεδόν" και στο βασικό παιχνίδι.

Μιλώντας με το IGN στο QuakeCon 2018, ο Senior Game

Designer του Prey, Ricardo Bare δήλωσε ότι οι τυχαίες συνθήκες δωματίου του Mooncrash σχεδιάστηκαν αρχικά για να είναι μέρος του campaign του Prey.

Ο Bare δήλωσε ότι τελικά αφαιρέθηκε πριν την κυκλοφορία, επειδή οι περισσότεροι παίκτες δεν τελειώνουν το single-player παιχνίδι, οπότε δεν θα δούλευε σε έναν μεγάλης διαρκείας τίτλο. "Δεν θα είχε δουλέψει τόσο καλά στο Prey, επειδή οι περισσότεροι παίκτες δεν φτάνουν μέχρι το τέλος του single player παιχνιδιού", εξήγησε ο Bare.

Για περισσότερα, δείτε το gameplay του Doom Eternal και τα ιπτάμενα οχήματα στο Rage 2.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΣυνεχίζει τον χορό των teaser η Bethesda για πιθανό DLC του PreyΑνακατατάξεις στη διοίκηση της Arkane StudiosΝέα εβδομάδα και νέο Speedrun record για το Prey

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα