Κρόφορντ: «Τιμή μου να παίξω στη Φιλαδέλφεια»

Ο βετεράνος γκαρντ Τζαμάλ Κρόφορντ… αυτοπροτάθηκε στους Σίξερς. Ο 38χρονος, 3 φορές καλύτερος 6ο παίκτης του πρωταθλήματος (2010, 2014, 2016) αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την περσινή στη Μινεσότα και ανέφερε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι θα ήθελε πολύ να παίξει στη Φιλαδέλφεια:

«Θα ήταν τιμή μου να παίξω εκεί, αλλά προφανώς τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και πρέπει να περιμένω, αλλά ποιος δεν θα ήθελε να παίξει εκεί; Μου αρέσει η πόλη, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν το μπάσκετ, η γνώση που έχουν για αυτό, πόσο παθιασμένοι είναι
μαζί του. Πάντα μου άρεσε ο κόουτς Μπρετ Μπράουν, πολλά χρόνια τώρα. Απλά χρειαζόταν ταλέντο, και τώρα το έχει. Απόκτησε τον Μπεν Σίμονς, λατρεύω το παιχνίδι του. Αγαπώ τον Τζότζο (Εμπίντ). Είναι δύο από τους αγαπημένους παίκτες στο πρωτάθλημα. Ο Μαρκέλ (Φουλτς) είναι σαν μικρός αδερφός για μένα. Προφανώς από τη στιγμή που πήγε στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, μιλάμε κάθε δεύτερη μέρα. Ο Τζέι-Τζέι Ρέντικ είναι σαν αδελφός, έχουμε περάσει πολλά μαζί, οπότε υπάρχουν πολλά πράγματα που αγαπώ στη Φιλαδέλφεια».

Ο Κρόφορντ μέτρησε 10.3 πόντους με τους Τίμπεργουλβς πέρσι σε 80 παιχνίδια.
Keywords
Τυχαία Θέματα