H Bethesda μιλά για το Perk System του Fallout 76

Το κοντινότερο σε Loot Box.

Κατά τη διάρκεια του Quakecon, η Bethesda μίλησε για αλλαγές και νέες προσθήκες στο perk system του Fallout 76.

Το SPECIAL system επιστρέφει και επιτρέπει στους παίκτες να δώσουν πόντους σε επτά βασικά attributes που ανεβάζουν τον χαρακτήρα σας, αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποιεί ένα νέο card system.

Όπως κάνετε level up, ξεκλειδώνετε κάρτες, που έχουν point value, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε ένα από τα SPECIAL attributes. Κάθε κάρτα περιλαμβάνει ένα νέο ability και μπορεί να γίνει level up. Οι Duplicate κάρτες μπορούν να γίνουν merge για να κάνετε level up μια κάρτα, ενώ αυτόματα αυξάνεται και το value.

Δείτε μερικά screenshots από τις Perk κάρτες:

Υπάρχουν εκατοντάδες κάρτες στο Fallout 76 και κάθε perk μπορεί να μοιραστεί με άλλους συμπαίκτες. Κάθε SPECIAL attribute έχει όριο 15 πόντους και θα σταματήσετε να τους λαμβάνετε στο level 50. Ωστόσο, κάρτες θα συνεχίσουν να ξεκλειδώνονται με κάθε level up χαρακτήρα και θα μπορείτε να αλλάξετε υπάρχουσες κάρτες για να ανακατέψετε λίγο το στυλ σας.

Τα Mutations προστέθηκαν τώρα στο παιχνίδι και επιτρέπουν στους παίκτες να αναπτύξουν abilities και αλλαγές στα stat με βάση το playstyle τους. Tο Bird Bone mutation σας δίνει ψηλότερο jump στο κόστος χαμηλότερου strength και μπορεί να εμφανιστεί αν περάσετε αρκετή ώρα σε περιοχές με μεγάλη ακτινοβολία.

Τα Perk card packs σας δίνονται κάθε 4 level και σας δίνουν πέντε τυχαίες κάρτες, μαζί με μια τσίχλα με ένα αστείο στο περιτύλιγμα, που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για γεμίσετε το μέτρο πείνας σας, επιπρόσθετα, θα λαμβάνετε και μια κανονική perk κάρτα μέσω του level up. Είναι επίσης πιθανό να πάρετε μια υψηλού level κάρτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως.

Το Fallout 76 θα έχει private servers και mod support, αλλά μην το περιμένετε στο Steam, καθώς θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Bethesda.net.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceTo Monster Hunter: World είναι το καμάρι του Steam για το 2018Μόνο ένα ολόκληρο παιχνίδι Spyro θα έχει το Spyro Reignited TrilogyΤο Legendary Collection του Destiny 2: Forsaken θα περιέχει όλα τα expansions

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα