ACB: Χαλαρές Μπαρτσελόνα-Μπασκόνια πριν την «διαβολοβδομάδα»

ACB: Χαλαρές Μπαρτσελόνα-Μπασκόνια πριν την «διαβολοβδομάδα»basket1thanosΚυρ, 02/28/2021 - 22:59

Η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε γρήγορα το σοκ της ήττας από την Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague και ξέσπασε πάνω στην Μπανταλόνα. Το τελικό 62-80 κολακεύει την γηπεδούχο ομάδα του Ντουράν αφού η διαφορά έφτασε μέχρι τους 30 πόντους (32-62), προτού οι μπλαουγκράνα σβήσουν

την καλοδουλεμένη τους... μηχανή. Σκόραραν και οι 12 της δωδεκάδας της ομάδας του Γιασικεβίτσιους, με τον συνήθη ύποπτο, Νικόλα Μίροτιτς (21 πόντους) να αναδεικνύεται σε πρώτο σκόρερ. Οι δύο πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα, Ρίμπας (9 πόντους) και Τόμιτς (9 πόντους, 8 ριμπάουντ) πραγματοποίησαν μέτριες εμφανίσεις για την Μπανταλόνα.

Η Μπασκόνια, έπαιζε κόντρα σε πιο αδύναμο αντίπαλο αλλά στα πρώτα 15 λεπτά δεν ήταν καλή, ούτε συγκεντρωμένη. Όταν σοβαρεύτηκε, μετέτρεψε το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος με την Φουενλαμπράδα σε μία... δυνατή προπόνηση. Επτά διψήφιοι για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς (Πολονάρα-Φολ-Γκιεντράιτις-Σεντεκέρσκις-Πίτερς-Ντιόπ-Βιλντόζα) με τον Ακίλε Πολονάρα να σκοράρει 15 πόντους και να μαζεύει 10 ριμπάουντ. 10 ασίστ μοίρασε ο Πιέρια Χένρι αλλά εκτελεστικά έμεινε χαμηλά (4 πόντους). Πάντως ο πρώτος σκόρερ του ματς ήρθε από τους φιλοξενούμενους καθώς ο Τρίμπλ έβαλε 20.

Η Μπαρτσελόνα έρχεται στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (02/03) για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που σηματοδοτεί την επιστροφή του Νικ Καλάθη ως αντίπαλο της ελληνικής ομάδας αλλά και το ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια κόντρα στην ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του στην Ευρώπη! 

Η Μπασκόνια υποδέχεται την Τετάρτη (03/03) τον Ολυμπιακό στην Βιτόρια με στόχο ακόμα μία νίκη στο δρόμο για τα... Play-Off (έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ).

Την Παρασκευή (05/03), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague οι δύο ισπανικές ομάδες θα συναντηθούν στο «Palau Blaugrana» για να... λύσουν τις διαφορές τους σε έναν ισπανικό «εμφύλιο».

ΙΣΠΑΝΙΑ - Spagnola ACB - ΜΠΑΣΚΕΤ Barcelona - Μπάσκετ Baskonia - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Barcelona ΙΣΠΑΝΙΑ Η Μπαρτσελόνα πέρασε «σίφουνας» από την έδρα της Μπανταλόνα (80-62) ενώ η Μπασκόνια δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην Βιτόρια με αντίπαλο την Φουενλαμπράδα (90-74). Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 22:59 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα