Premier League: Τα στιγμιότυπα της 11ης αγωνιστικής (HL)

Premier League: Τα στιγμιότυπα της 11ης αγωνιστικής (HL)basket1thanosΚυρ, 12/06/2020 - 23:21

Μπέρνλί-Έβερτον 1-1

Σημαντικό βαθμό στην "μάχη" που κάνει για να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού πήρε το Σάββατο το μεσημέρι (05/12) η Μπέρνλι. Προηγήθηκε μάλιστα πάρα πολύ νωρίς (3') με τον Ρόμπι Μπράντι αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+3') ο Κάλβερτ Λιούιν μετά από ασίστ του Ριτσάρλισον, έφερε το ματς στα ίσια.

 

 

Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ 2-0

 

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε το εμπόδιο της Φούλαμ με 2-0 και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή. Ραχίμ Στέρλινγκ στο 5ο λεπτό και Κέβιν Ντε Μπρόινε με πέναλτι στο 26', "καθάρισαν την μπουγάδα" από το πρώτο ημίχρονο.

 

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

 

Με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε νίκη με ανατροπή στο Λονδίνο επί της Γουέστ Χαμ επικρατώντας 3-1. Εκτός του Άγγλου επιθετικού, γκολ βρήκαν για του "κόκκινους διάβολους" και οι Πογκμπά, Γκρίνγουντ. Τα "σφυριά" είχαν προηγηθεί στο α΄μέρος με τον Τόμας Σούτσεκ.

 

Τσέλσι-Λιντς 3-1

 

Με γκολ των Ζιρού (27'), Ζούμα (61') και Πούλισιτς (92') η Τσέλσι νίκησε την ανταγωνιστική Λιντς η οποία προηγήθηκε στο 4' με τον Ράμφορντ. Αυτή νίκη ανέβασε προσωρινά το Σάββατο το βράδυ (05/12) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τους "μπλε" (πριν παίξουν Τότεναμ και Λίβερπουλ την Κυριακή 06/12).

 

Γουέστ Μπρομ-Κρίσταλ Πάλας 1-5

 

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής, από άποψη έκτασης του σκορ, με την Κρίσταλ Πάλας να παίρνει εμφατικό διπλό στην έδρα της Γουέστ Μπρομ που μετά την αποβολή του Ματέους Περέιρα (34') κατέρρευσε εντελώς. Το 1-1 του ημιχρόνου (30' Γκάλαγκερ-8' Φούρλονγκ αυτογκόλ) μετατράπηκε στο ευρύ 1-5 με τους Ζάχα (55', 68') και Μπεντέκε (59', 82') να πετάνε "φωτιές" στην επίθεση των "αετών".

 

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Λέστερ 1-2

 

Η Λέστερ κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο του "Μπράμαλ Λέιν", αλλά χρειάστηκε ένα τέρμα του Τζέιμι Βάρντι στο 90' για να πάρει το πολυπόθητο "διπλό" επί της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που αμύνθηκε μαζικά. Δύο δοκάρια είχαν στο πρώτο μέρος οι "αλεπούδες" (Βάρντι-Μάντισον) με τους Πέρεζ (24') και ΜακΜπέρνι (26') να διαμορφώνουν το 1-1 του ά μέρους.

 

Τότεναμ-Άρσεναλ 2-0

 

Στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου η αρμάδα του Ζοζέ Μουρίνιο κυριάρχησε και με δύο γκολ στο πρώτο μέρος (Σον 13', Κέιν 45') πήρε την πολυπόθητη νίκη, που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την Λίβερπουλ (24 βαθμούς).

 

Λίβερπουλ-Γούλβς 4-0

 

Η Λίβερπουλ ήταν άκρως αποτελεσματική κόντρα στην Γούλβς στο Άνφιλντ και "έπιασε" εκ νέου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την Τότεναμ, που είχε κερδίσει νωρίτερα το λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ (βλέπε πάνω). Σαλάχ, Βαϊνάλντουμ και Μάτιπ τα γκολ των παικτών της Λίβερπουλ αφού το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Σεμέδο.

 

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Premier League

 

Την αυλαία της ενδέκατης αγωνιστικής ρίχνει αύριο (07/12) η αναμέτρηση της Μπράιτον με την Σαουθάμπτον (22:00).

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off basket1thanos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ Τότεναμ και Λίβερπουλ συνεχίζουν "χέρι-χέρι" στην κορυφή της Premier League (24 βαθμούς), νιώθοντας την ανάσα των Τσέλσι και Λέστερ (22 και 21 βαθμούς αντίστοιχα). Δείτε το πανόραμα της ενδέκατης αγωνιστικής, που ολοκληρώνεται αύριο. Article publish on Κυρ, 12/06/2020 - 23:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα