Pokemon Direct: Η Nintendo ανακοινώνει την 8η γενιά Pokemon RPG

Να φεύγει σιγά σιγά η "πίκρα" της Alola...

Έναν χρόνο, μερικούς μήνες και 2 Pokemon Let's Go παιχνίδια μετά το πρώτο tease της Ε3 2017, η ανακοίνωση της 8ης γενιάς Pokemon RPG είναι πλέον γεγονός.

Η ξαφνική ανακοίνωση ενός 7-λεπτου Pokemon Direct δεν άφηνε και πολλά περισσότερα στη φαντασία μας, καθώς με την ιαπωνική εταιρεία

να είχε αναφέρει το 2017, πως τα πρώτα της "κεντρικά" παιχνίδια της σειράς Pokemon θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2019 (όπως συνηθίζει άλλωστε τα τελευταία χρόνια). Παρόλα αυτά, ποτέ δεν "ξυνήσαμε" στο άκουσμα μιας τέτοιας ανακοίνωσης, ακόμη και αν την περιμέναμε.

Στο "παρθενικό" trailer που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, η Nintendo παρουσίασε μέσω in-game υλικού, το νέο Galar region, όπου θα λάβουν χώρα οι δύο νέοι της τίτλοι, Pokemon Sword and Shield (μάλλον ξεμείναμε από πολύτιμους λίθους, για την ονομασία των παιχνιδιών).

Στα τελευταία λεπτά του trailer, είδαμε και τα ολοκαίνουρια νέα starters των παιχνιδιών, τα οποία, χωρίς καμία έκπληξη, θα ακολουθήσουν το γνωστό μοτίβο των Grass-Fire-Water types.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Grookey, Scorbunny και Sobble.

Από τα πρώτα διαθέσιμα στιγμιότυπα, το Galar region φαίνεται να συνδυάζει γεωλογικές αντιθέσεις, με πυκνά δάση, άκρως ορεινές περιοχές, αλλά και μικρές παραθαλάσσιες εκτάσεις, οι οποίες θα εγγυηθούν την παρουσία διαφόρων Pokemon-Types.

Σε περίπτωση που ανησυχήσατε, όχι, το catching system των Let's Go Pikachu/Eevee δεν θα δώσει εδώ το παρόν, οπότε βάλτε τις PokeBall Plus στην άκρη.

Οι Pokémon Sword και Shield θα κυκλοφορήσουν όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες εβδομάδες του 2019, αν και αν είχαμε να δώσουμε κάποια πρόβλεψη, τότε θα "βάζαμε τα λεφτά μας" στον Νοέμβριο.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN Greece32 Screenshots από το Pokemon Sword και Shield Reveal TrailerΑύριο το Nintendo Direct με θέμα τα PokemonΝέες λεπτομέρειες για τον Pokemon τίτλο του 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα