Η Kojima Productions καταθέτει αιτήσεις για περισσότερα trademarks

Περισσότερα info θέλαμε; Με περισσότερες ερωτήσεις καταλήξαμε...

Λίγες ανακοινώσεις κατάφεραν να ξεσηκώνουν το gamer κοινό της Sony, όσο η συνεργασία της εταιρείας με την Kojima Productions, με το πρώτο "καρπό" αυτής συνεργασίας να "αχνοφαίνεται" στο Death Stranding.

Ο εν λόγω τίτλος έχει την "σφραγίδα" του Hideo Kojima,

όμως όχι με την έννοια της έκφρασης, όπως την γνωρίζουμε. Ο εκκεντρικός director κατάφερε όλους αυτούς τους μήνες να δημιουργεί περισσότερες ερωτήσεις στους fans, με κάθε νέο trailer του Death Stranding, ενώ στις συνηθισμένες περιπτώσεις παιχνιδιών, τα trailers καταφέρνουν να διώξουν ένα μέρος του "fog of war".

Τα αινίγματα συνεχίζονται λοιπόν, καθώς το Twitter bot του Γραφείου Ευρεσιτεχνίας της Ιαπωνίας δημοσίευσε δύο αιτήσεις της Kojima Productions για δύο νέα trademarks.

Δυστυχώς για εμάς και ευτυχώς για τους Ιάπωνες, ιαπωνικά δεν γνωρίζουμε. Οπότε, για να εξηγήσουμε την αναφορά των όρων Strand Game και Social Strand System των παραπάνω tweets, θα βασιστούμε στο VG247, το οποίο επικαλείται μια δήλωση του πρωταγωνιστή του Death Stranding, Mads Mikkelsen, ο οποίος ανέφερε, ότι το παιχνίδι θα φέρει στο προσκήνιο ορισμένα features, που απαιτούν τη συνεργασία των παικτών του παιχνιδιού, σε όλον τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, που πιθανώς να σας βάλουν μεταφορικά το μυαλό σε φυγοκεντρωτή, γιατί άκρη με το Death Stranding δεν θα βγάλουμε μέχρι να κυκλοφορήσει, κάντε refresh στο IGN Grece και στη σελίδα μας στο Facebook.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN GreeceΠοια είναι η γνώμη του Hideo Kojima για το Nintendo Switch;Kojima Productions Studio Tour[Αποκλειστικό] Μια επίσκεψη στην Kojima Productions (Υποτιτλισμένο)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα