Oλυμπιακός: Το μήνυμα των Ζαν Σάρλ και Χασάν Μάρτιν για την νέα σεζόν

Μήνυμα αισιοδοξίας για την επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού στην επόμενη σεζόν, με την επιστροφή της «ερυθρόλευκης» ομάδας στο πρωτάθλημα της Basket League και την συμμετοχή στην Εuroleague, έστειλαν οι δυο σέντερ, Λιβιό Ζαν Σαρλ και Χασάν Μάρτιν, ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας.

Ο

Σάρλ αφίχθη χθές (14/8) στην Αθήνα και σήμερα αναμένεται η άφιξη του Μάρτιν. Αμφότεροι συνεχίζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό που έχει προγραμματίσει την έναρξη της προετοιμασίας του, στις 19 Αυγούστου.

«Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω, με πολλές ελπίδες για τη νέα σεζόν. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω», ανέφερε ο 28χρονος Γάλλος πάουερ φόργουορντ, ενώ ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γεια σε όλους, έρχομαι σύντομα στην Ελλάδα, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσει η νέα σεζόν κι η προετοιμασία. Ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα τη νέα χρονιά. Μου λείψατε και θα σας δω σύντομα».

Το μήνυμα των δυο παικτών στο Τwitter:

You have got a message ! Ο @Jclifio βρίσκεται από χθες (14/08) στην Ελλάδα, ενώ ο @HassTheGreat αναμένεται να αφιχθεί απόψε (15/8) το βράδυ. #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/VgmnfVOHZE

Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) August 15, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα