Μάντσεστερ Σίτι: Απάντησε στον Κλοπ ο Γκουαρδιόλα

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στο Financial Fair Play και στο πως καταφέρνουν ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι να ξοδεύουν τόσο μεγάλα ποσό.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον Γερμανό τεχνικό της Λίβερπουλ. Ο κόουτς των “πολιτών” υπογράμμισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ότι “Έχουμε όρια όπως το Financial Fair Play και αν δεν

συμφωνούν μπορούν να πάνε στα δικαστήρια και να το αναφέρουν”.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας δε θέλουν κέρδος από το ποδόσφαιρο, απλά επιθυμία τους είναι να ξοδεύουν χρήματα προκειμένου η ομάδα να είναι επιτυχημένη.

“Πριν υπήρχαν μόνο ένας ή δύο σύλλογοι. Τώρα υπάρχει η Τσέλσι με τον Αμπράμοβιτς και η ομάδα μας με τον Σεΐχ Μανσούρ. Θέλουν να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο. Ποιο είναι το πρόβλημα; Έχουμε όρια όπως το Financial Fair Play και αν δεν συμφωνούν μπορούν να πάνε στα δικαστήρια και να το αναφέρουν.

Υπογράψαμε τον Γκρίλις επειδή πουλήσαμε για 70 εκατ. ευρώ, οπότε στο τέλος έχουμε ξοδέψει 50 εκατ. Ακολουθούμε τους κανόνες. Στο κλαμπ μας, οι ιδιοκτήτες δεν θέλουν να χάσουν χρήματα, φυσικά, αλλά θέλουν να ξοδέψουν, ώστε να ενισχυθούμε.

Μερικοί ιδιοκτήτες θέλουν να κερδίσουν από το ποδόσφαιρο, οπότε δεν επενδύουν στην ομάδα. Οι ιδιοκτήτες μας δεν θέλουν κέρδος, οπότε επενδύουμε ό, τι μπορούμε

Πριν από χρόνια, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε πολλούς τίτλους ήταν επειδή ξόδεψε περισσότερα χρήματα από άλλους συλλόγους. Θυμάστε; Εκείνη την εποχή, η Σίτι δεν μπορούσε να το κάνει επειδή δεν είχαμε τους ιδιοκτήτες που έχουμε τώρα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα